2777
2789

کار

هیچی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ۱۸سالگی جوونیه که کرونا رید بهش آبم قطعه هیچ جوره درست نمیشه 

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

استقلال مالی و ... . بزرگ کردن بچم . به اهدافم رسیدم ولی خودم از پا درومدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تو لحظه زندگی کردم 

تا تونستم خندیدم

تا تونستم سفر رفتم

تا تونستم دوستای زیاد جمع کردم

کار کردم

درس خوندم

شاید اگه کمتر تفریح میکردم موقعیتم بهتر بود ولی پشیمون نیستم

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

تا اینجا درس

عشق

درس 

کار

بچه

درآمد

سرپا نگه داشتن خونه ام تا شوهرم هم بتونه به آرزوش که یه کار از خودش بود برسه. خداروشکر هم سختی داشته هم خوشی. سختیا گذشتن و میگذرن. انشالله روزای بعد بهتر باشن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله