2777
2789
عنوان

خیانت...

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 27 پست
وقتی زنا خودشون این حرف میزنن چ توقعی ازمردا داریم..مگ مردخیانت کنه زن کم گذاشته

احتمالش زیاده 

وگرنه چرا مردا برن دنبال بقیه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالش زیاده  وگرنه چرا مردا برن دنبال بقیه

چون بیمارن براتون متاسفم ینی الان من خیانت کنم پس شوهرم برام کم گذاشته

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
چون بیمارن براتون متاسفم ینی الان من خیانت کنم پس شوهرم برام کم گذاشته

عزیزم درسته زنم ولی اگه کمبودی ببینم سعی میکنم زندگیم رو به درستی اداره کنم و نزارم شوهرم خیانتی کنه 

و اما زنی که شوهرش براش کم میزاره بهتره مجرد و مستقل شه و بعد هر کاری به صلاحه انجام بده 

زن وقتی شوهرشو تحت فشار هر حرفی و بحثی میزاره تو زندگیش کلا سرد میشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
ببخشیدا ولی خدایی خفه شو فقط..پس مرداانقد کم میزارن باید زن خیانت کنه

مودب باش توهین نکردم 

و تو خفه شی بهتره 

زن شکاک 😒

گم شو خاک بر سرت ک هم جنس خودتو درک نمیکنی

خاک تو سر خودت 

خیلی داری چرت میگی آ بیشعور 

با این زبونت و طرز پیامت بایدم خیانت ببینید 

خودتو کنترل کن 

تاپیک میزنید نظرات بقیه رو دریافت کنید ن که بهشون توهین کنید 

بی ادب 

خاک تو سر خودت  خیلی داری چرت میگی آ بیشعور  با این زبونت و طرز پیامت بایدم خیانت ببینید ...

ولم کن ب اندازه کافی مشکل دارم حوصله ندارم باهات بحث کنم..من مشکل دارم بعد اگ شعورداشتی نمیومدی بگی ببین کجا کم گذاشتی وقتی من روزانه صدبار خودم خودمومیخورم ک یعنی من زشتم لاغرم بدم اون قشنگتره هیکلش پره و هزارفکردیگ..خیلی حرف بدی زدی بخدا