2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیداتم والا برا عروسمون بود چن جا کشیدیم ۲۰ و ۳۰۰ گفتن دیه گرفتم ب قیمت گرمیش دقت نکردم

ینی نمیدونی گرمی چند بهت گفت؟ 😑

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

نترس توگل بخدا

باورت میشه چندماه تموم بخدا گله میکردم ک چرا اینجوری شد آخه از اول ازدواجمون نه تفریح نه ولخرجی نه خرید زیاد فقط سالی یبار لباس میخریدیم که اول صاحبخونه بشیم اونم تا اومدیم بخریم خونه ۹۰ملیونی شد۵۰۰میلیون،پولمونو دادیم طلا خریدیم ک ارزشش کم نشه طلا هم اومد پایین

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
باورت میشه چندماه تموم بخدا گله میکردم ک چرا اینجوری شد آخه از اول ازدواجمون نه تفریح نه ولخرجی نه خ ...

ایکاش زمین میگرفین حالام عب نداره میتونی طلاهاتو بزاری بانک  وام برداری باز طلا بگیری 😬

باورت میشه چندماه تموم بخدا گله میکردم ک چرا اینجوری شد آخه از اول ازدواجمون نه تفریح نه ولخرجی نه خ ...

اخ گفتی ملت جمع کردن ک ملک بخرن حالا اونجوری 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ایکاش زمین میگرفین حالام عب نداره میتونی طلاهاتو بزاری بانک  وام برداری باز طلا بگیری 😬

نه خدا روشکر مسکن ملی ثبت نام کردیم هر موقع ک موعدقسطش میرسه از همون طلاهامون میفروشیم میدیم،در و دلام پیش خدا جواب داد ناامیدم نکرد از خودش

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
اخ گفتی ملت جمع کردن ک ملک بخرن حالا اونجوری 

اگه همزمان با طلا خونه و ماشین و همه چیز بیاد پایین خوبه ولی طلا رو میارن پایین چیزای دیگه رو کار ندارن فقط ظاهرسازی میکنن😔

ایشالا یه خونه بزرگ بزودی بخرین🥰 

من بهمون مسکن ملی هم راضیم

چون مال شهر ما ی جای خوبه،اطرافش کلی باغ و ویلا داره خیلی جای خوش آب و هواییه