2777
2789
عنوان

داداشیا همچین ماجرایی درگیر شدین خواهرا شمام بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خیلی عجیبه😄

ولی اگه واقعیه قران بخون دعا کن کبوتر سفید اگه میتونی نگه داری کن نماز بخون مبتونی به یه روحانی هم درمیون بزاری ببینی چی میگه

از یه طرف ممکنه بختک باشه و جن نباشه که میتونی با یه روانشناس صحبت کنی

شنیدیم وقتی بختک میاد سراغت تنها جایی از بدنت رو میتونیی تکون بدی انگشت پات  از اونجا شروع کن تکون دادن کم کم حست برمیگرده و بیدار میشی 

که بختک از اعصابته یعنی ممکنه ذهنت خیلی درگیر باشه

والا خیلی عجیبه😄 ولی اگه واقعیه قران بخون دعا کن کبوتر سفید اگه میتونی نگه داری کن نماز بخون مبتون ...

نه من ورزشکارم کیک بوکسرم رژیم غذایی هم دارم بختک هم نبوده چون من اول پا شدم

چی کار کنم ؟

جدی داشتی میگفتی

مامانم خودمم میگف دوتا بچه رو میبینه که از خواب بلندش میکنن . گاهی هم نگاش میکنن. ولی من باور نکردم بعد یه مدت دیگه چیزی نگف. ازش پرسیدم گف زکر میخونم صلوات میفرستم دیگه نمیان😐

اگه براتون دعا نوشته باشن باید یه سید که دعا مینویسه دو پیدا کنین که باطلش کنن

اگرم ننوشته باشن واسه خودتون یه دعا بگیرین که ازتون دور شن

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

راستش منتظرم برگرده یکم کارش دارم نه به خاطر یه چیزی میخام ازش سوال کنم یکم حرفم زد که لابه لاش جنگ هم بود با ویجی بورد هم احضارش کردم اومد شمعارو تکون میداد اما دست به نشونه نمیزد مدیومم بالاست تست دادم ولی نماد فکر میکنه کارش دارم🔞🔞😂😂😂