2777
2789
عنوان

دعوا کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
چرا انقد خودتو ناراحت میکنی سره دعواها مهم نگیر حرفی زدن بهت خونه ماعم هر روز دعواس گاهیم الکی تهمت ...

واقعا خسته شدم

از بس ک الکی دعوام کردن

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
شما هم دعوا کردی؟؟

مامانم همیشه با دختر خواهرم خوبه بهاطرش با من دعوا می‌کنه . یه بار چنان دعوامون بالا گرفت ک همه وسایلامو جمع کردم و پیاده بیدون سرو صدا راه افتادم رفتن خونه مامان بزرگم هوا هم سرد بود پالتو نپوشیده بودم رسیدم اونجا نشستم تو حیاط مامان بزرگم اومد خوش آمد گویی کرد و گفت چرا نمیایی تو ک زدم زیر گریه اقدر گریه کردم اون بیچاره هم ترسید و دلیل و ازم پرسید بعد من دیگه خیلی خسته بودم لباس بیرونم و در آوردم و لباس خونه پوشیدم کنار بخاری دراز کشیدم به مامان جونم گفتم مامانم زنگ زد بگو اینجا نی . بعدم با خودم گفتم چقدر نگرانم شده بعدش بیدار شدن دیدم مامانم داره زنگ میزنم گوشی مامان جونم بعد گفت چیکار می‌کنی و اینا مامان جونم گفت دخترت اینجای مامانم گفت نه والا 😏 نابود شدن اصا براش منم نبود من کجام بعد گفت فک کردم رفته خونه دوستش 

ببخشید طولانی شد

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم مجردی؟؟؟ خواهرم میگ شوهر کن راحت شی

اره من پونزده سالمه خودشم پسرم اگه نمیدونی گفتم البته تو بیومم هس 

ولی بنظر من شوهر نکن بخاطر اینکه خلاص بشی خودتم میتونی مستقل بشی

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
مامانم همیشه با دختر خواهرم خوبه بهاطرش با من دعوا می‌کنه . یه بار چنان دعوامون بالا گرفت ک همه وسای ...

ن فدات شم 

خیییییییلیی بده همش ادم مقصر بدونن اونم الکی

من واقعا موندم

شما هم مجردی؟؟

بعد همو شب بعد شام زنگ زد گریه و زاری ک من بدون تو نمیتونم و حالم بده ابجیمم پی ام داد ک برو خونه ( اونم باهام دعوا کرد ) منم اولش هیچی نگفتم بعدش دوباره گفت مامانم تنهاس بابا نی . دیگه رفتم صب ‌ ولی بابام من و اندازه کل دنیا دوست داره

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.
اره من پونزده سالمه خودشم پسرم اگه نمیدونی گفتم البته تو بیومم هس  ولی بنظر من شوهر نکن بخاطر ...

امییییدوارم صبر طولانی واسه خودم با این شرایط