2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا آدم جلبی بودم اولین خاستگارم اسمش علیرضا بود که اومد خاستگاری. من با همسرم دوست بودم مامان این علیرضا با مامان من خیلی دوست شدن رفت آمد دارن منم به همسرم گفتم علیرضا خاستگارم بوده هی هروقت میبینش انقدر حرص میخوره ها اعصابش خراب میشه من انقدر کلاس میزارم خدا میدونه بیچاره شوهرم😂قشنگ قرمز میشه بچم😂البته شماها از این کارا نکنین حساس میشه خوب نیست😐

💍♥️Married

اولین و آخرین خواستگاری که اومد خونمون شد شوهرم 

سوتی هم اینکه اون گل و پرت میکرد بغل من من هلش میدادم سمت خودش تا دم آشپزخونه به همین روال بردیمش😂

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
یه سوال اینجا دیدم‌ که همه ۱۳سالگی خواستگار داشتن  پس چرا منی که ۱۶ سالمه‌ خاستگاری‌ نداشتم؟؟ ...

چون بعضی از شهرا ازدواج زود رسمه

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

کی دیگه الان خواستگاری میره😒همه خودشون دوس میشن بعدم نامزدی و ازدواج ... 

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

۱۳ سالم بود تو نمایشگاه کتاب یارو گیر داده بود شماره بابامو بگیره از مامانم ، هی مامانم باهاش حرف زد تند رفتار کرد هیچ جوره ول کن نبود تا توی مترو اومد، تازه میگفت میخوام ببرمش لندن خودم اونجا درس میخونم. بنظرم کیس بدی ام نبود😂😂

اولین خواستگار 13 سالگی تو فاتحه یکی از فامیلا بودیم یه خانما یهو اومد پیشم سوال میپرسید اینقدر من خجالت کشیدم فرار کردم با مامانم حرف زد مامانم بعدش فقط میخندید

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

خخخخ من که از 16 سالگی خواستگار میومد ولی خانواده حتی بهم نمیگفتن بعدش که عقد یا عروسی یا حتی موقع بچه دار شدن طرف میشد میگفتن عهههه همونه که واسه زهرا اومده بودااااااااا

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹