2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی پایه و دوس داشتنیو خودی و خاکی هستین😍از پشت گوشی بوس بوس 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

مرسی از استارتر عزیز😉🌸

@نی_نی_یار_5  خسته نباشید خدا قوت🌷خیلی خیلی عشقید چون هر جارو ک میبینم میگن شما مهربون ترینی🌸🌷 ازت ممنونم ک کمکم کردی این دوستمو پیدا کنم @dokhtsaye💖❤امیدوارم هر جا ک هستید موید و موفق باشی❤❤❤

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
خیلی پایه و دوس داشتنیو خودی و خاکی هستین😍از پشت گوشی بوس بوس 

دمت گرم ک تایپیک بغلی دفاع کردی❤

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
دمت گرم ک تایپیک بغلی دفاع کردی❤

عزیزی خودتو ناراحت نکن وقتی توهین کرد ب خودشو شخصیتش توهین کرد ن منو شما🌹

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

ای هلو ای شفتالو 😁 یه سمت نی نی یار۶ ای تو دست و بالت نداری بدی من🙄🤣 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

دفاع نمیکرد چی میگفتین؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂

با همه حرفام جوابشونو دادم😉🌸👌

عزیزی خودتو ناراحت نکن وقتی توهین کرد ب خودشو شخصیتش توهین کرد ن منو شما🌹

ناراجت نشدم!!

ولی وقتی توهین میشه ب رشتم عصبانی میشم!!!دیدی ک حتی معنای جهل مرکبم بلد نبود همینجوری فک میزد😂👎❤ در هر ضورت مرسی🌸❤