بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@نی_نی_یار_5 خسته نباشید خدا قوت🌷خیلی خیلی عشقید چون هر جارو ک میبینم میگن شما مهربون ترینی🌸🌷 ازت ممنونم ک کمکم کردی این دوستمو پیدا کنم @dokhtsaye💖❤امیدوارم هر جا ک هستید موید و موفق باشی❤❤❤
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
خیلی پایه و دوس داشتنیو خودی و خاکی هستین😍از پشت گوشی بوس بوس
دمت گرم ک تایپیک بغلی دفاع کردی❤
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
عزیزی خودتو ناراحت نکن وقتی توهین کرد ب خودشو شخصیتش توهین کرد ن منو شما🌹
ناراجت نشدم!!
ولی وقتی توهین میشه ب رشتم عصبانی میشم!!!دیدی ک حتی معنای جهل مرکبم بلد نبود همینجوری فک میزد😂👎❤ در هر ضورت مرسی🌸❤