راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله تا ۵ روز کامل رو انجام دادم و رسیدم به خواسته ام
میشه بگی خواستت درچه موردی بود؟ اگر دوست داری
تو اون مدت فقط باید بنویسی و امیدوار بود فقط
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
باید ایمان داشته باشید ک اتفاق بیفته نباید با حالت غمگین بنویسید باید هر کلمه رو ک مینویسید باور قلبی داشته باشید و واسه جبرئیل یا بقییه ی فرشته ها نامه بنویسید من برای جبرئیل ک فرشته ی نگهبان نوزادان هست نامه نوشتم که فرزندی به من عطا کنه و بعد از یکماه خداروشکر باردار شدم😭😭😭😭😭😭😭
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
انجام دادم دوسه روز پیش فعلا منتظرم ببینم جواب میگیرم یانه
من بعد از یک ماه نتیجه گرفتم ولی خیلی مشکل سختیییییی بود ..برا ی شخص دیگ هم خونده بودم ..البته چند بار هم ک خوندم همون روز انجام شد ..
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚