2777
2789

یعنی حرف حرف زنه ست 

ولی تو یسری از زندگی ها برعکس حرف حرف مردست

یعنی مرد انعطاف پذیره یا زن خیلی سیاست مداره!!؟

بچه ها بیاید از تجربه هاتون بگید!!؟

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

یا مردع میترسه یا زنه خیلی با سیاسته

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من زندگی که حرف فقط حرف زن یا مرد باشه، زندگی سالمی نیست، مثل اسمش باید مشترک باشه.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

باید ب خانوادش احترام بذاری حتی اگه بدت میاد ازشون

میخوای انتقاد کنی باید *انتقاد ساندویچی* بلد باشی اول یه خوبی میگی بعد انتقاد مودبانه بعدم بعدم یع ویژگی خوب دیگه.تو جمع ازش تعریف کن ولی اغراق نکن

بعضی وقتا از مهمونی برمیگردین یهو برگرد بهش بگو:ولی از همه مردای فامیل بهتر بودی و هستی

در هر صورتی ک دعوا میکنین جای خواب جدا نکنید

بشین کنارش فوتبال یا فیلم موردعلاقشو ببین

همیشه آراسته باش و برو پیشوازش وقتی میاد خونه

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘