2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
مشهد انجام داد

عه کجا ؟؟؟؟  من مشهدیم

میشه ازش بپرسی بهم بگی ؟ و اینکه چ سالی انجام داد چقد هزینه ش شد

اگ همه اینارو بم بگی خیلی ممنونت میشم  ببخش میدونم دارم زحمتت میدم..

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه کجا ؟؟؟؟  من مشهدیم میشه ازش بپرسی بهم بگی ؟ و اینکه چ سالی انجام داد چقد هزینه ش شد اگ هم ...

الان هزینش ۳۰ ۳۵ میلیونه تهران...مشهدو نمیدونم فکر نکنم تفاوت زیادی داشته باشه

عه کجا ؟؟؟؟  من مشهدیم میشه ازش بپرسی بهم بگی ؟ و اینکه چ سالی انجام داد چقد هزینه ش شد اگ هم ...

پیارسال انجام داد

عزت الله رضایی

تا جایی که یادمه ۲۰ و خورده ای شد واسش

سلام (-:
پیارسال انجام داد عزت الله رضایی تا جایی که یادمه ۲۰ و خورده ای شد واسش

ممنون از لطفت

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
من خیلی تحقیق کردم خیلی ام عالیه مخصوصا واسه اعتماد بنفس ادم خوبیش اینه تداخلی هم با شیردهی نداره

چرا تبلیغاتی ک ایران رو این قضیه میشه جاهای دیگ‌نمیشه

کلی عوارض داره

اطلاع رسانی نمیشه اینجا

سایت و‌مقاله های خارجی کلی حرف دارن برا گفتن

بیین مثلا اینکه واسه ترمیمم باید بری زیر تیغ

ریزش مو شدید گرفتن بعضی

یه عده ک اکثرا هستن خشکی چشم

نظر اقایونی ک‌تو سمینار ها بودن هم این بوده ک‌براشون فرقی نداره طبیعی بهتره و....

چرا تبلیغاتی ک ایران رو این قضیه میشه جاهای دیگ‌نمیشه کلی عوارض داره اطلاع رسانی نمیشه اینجا سایت ...

والا فکر نکنم خشکی چشم و ریزش مو ربطی به پروتز داشته باشه!!!!و اینکه نظر اقایون مهم نیست احساسی که خود فرد به خودش داره مهمه‌‌...من اگر احساس کنم بی ریختم یا مشکلی دارم هم حال روحیم بده همیشه هم انرژی منفیم صددرصد رو همسرمم تاثیر میذاره

والا فکر نکنم خشکی چشم و ریزش مو ربطی به پروتز داشته باشه!!!!و اینکه نظر اقایون مهم نیست احساسی که خ ...

نمیدونم والا مقالات خارجی و افرادی که این کارو انجام داادن خارج از کشور گفتن تو اینستا

شاید دکترای ما بهتر بدونن

واینکه حستون باید نسبت به خودتون خوب باهش درسته من گفتم اگ نگران همسرتوننین ک اکثرا هستن جریان اینه

مگرن خود ادم باید راحت باشه

خلاصه من خودم 75 ام و بعد ازدواج تازه بزرگ شد نامتقارن هم هست قبل ازداوج رفتم دکتر گفتش ک تاجایی ک میشه اینکارو نکن بزار بچه دار بشی بعد تصمیم بگیر و تقارنش هم با شیردادن ازهمون سینه اوکی میشه

من خودم 4 سال دودل بودم و در نهایت الان قطعاا اینکارو نمیکنم و برخلاف گذشته خیلی راضیم حسم خوبه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز