2777
2789
عنوان

بدوووووووید بیایید ببینید💚💙💜❤️خواهشا خواااهش

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 65 پست

رفتم دکتر زنان بهم گفت سالم ترین رحم و دارم و خیلی زود میتونم باردار شم ولی موندم طلاقم کی پروسه اش تموم میشه چون میخوام با وصل شدن مهریه ام خرج دکترمو بدم

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ی انشانهاازادن باهرروحیه وطرزتفکرهرکی فکرمیکنه کاری روکه دوستداره انجام بده شماروحیت اینه دمت گرم که خودتوشناختی اون بنده خداروهم درگیرخودت نکن منظورم شوهرته زودترکارتوتموم کن اون بنده خداهم بره دنبال زندگیش!فقط یک سوال ازشوهرت بچه نمیخوای؟؟

همه ی انشانهاازادن باهرروحیه وطرزتفکرهرکی فکرمیکنه کاری روکه دوستداره انجام بده شماروحیت اینه دمت گر ...

ایشون از بچه خوششون نمیاد یکبار ازش حامله شدم از بس گفت نمیخوادش بچم سقط شد هفته 4بودخیلی گریه میکنم روحیه ام پاچیده

همه ی ماافسردگی داریم بااین زندگی بدی که توایران هستش وطرزفکرهای پوچ براحرف مردم زندگی میکنیم خودمون روتوفشارمیزاریم براحرف مردم براهمین راضی نیستیم اززندگیهامون درنهایت افسردگی میگیریم

@نیکی0   @آنیدـپ   @nafasam1370   @لاکچریم    

اسم بی حیایی و خیانت شده روشن فکری😏😏🚬🚬

استارتر هر هشت ساعت ۱۰ کیلو خاک بریز رو سرت که اصلا چنین فکری از سرت عبور کرده 👊

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@دیارغم   @zemestoon96 😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پشمهایم کووو🤐🤐🤐

پشم_هایت_را_نگه_دار# 😢

همه ی ماافسردگی داریم بااین زندگی بدی که توایران هستش وطرزفکرهای پوچ براحرف مردم زندگی میکنیم خودمون ...

موندم کلیشه زندگی سنتی =خوشبختی از کجا درومده