2777
2789
عنوان

کیا ۲۳سالشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 51 پست
در کل بند عدد نباش تو این سن چی شدین زندگی همه متفاوته 🌻🌻

ای بابا من دختر خیلی کنجکاوی ام همین تو قید و بند چیزی نیازی نیستم 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

ی کاری واس خودت جور کن یا برو سرکار خلاصه بیکار نباش ک ی درآمدی هم داشته باشی 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
اره من ۲۳م چقد خوشحال شدم برات تاپیک زدین مرسی

😘😘😘

عدد خیلیم مهمه .این حرفا رو نزن که بهمون امید بدی(کاربر مورد علاقمیـ.امضاتو یادمه از فیلم کال می بای ...

اااا منو یادته؟😅😅

من یه روزه برگشتم میخوام کلا یه اکانت دیگه بزنم با اون بیام

اره یاد فیلم بخیر چقدر احساسی بود

نه عزیزم عدد مهم نیست اونقدر.خیلی چیزای دیگه مهم ترن.ولی بستگی داره به محیط اطرافت اگه اطرافت تحت فشار بزارنت خب خیلی چیز ها برات مهم میشه🌻

@خاطره39    omgg تو هنوز میای اینجا؟😅😅 من یه روزه برگشتم یه اکانت دیگه داشتم اون خراب ...

سلام عزيزم خوبي

خيلي خيلي كمتر از قبل ميام اين عيد باز بيشتر شده دو سه تا قديميها همو پيدا كرديم ميام پيام بخونم موندكار ميشم 😅

سلام عزيزم خوبي خيلي خيلي كمتر از قبل ميام اين عيد باز بيشتر شده دو سه تا قديميها همو پيدا كرديم مي ...

منم دیگه نمیخوام بیام

اون یکی اکانتم که اوکی شه با اون میام میخوام مثل دفتر خاطره یا دفتر خالی شدن ازش استفاده کنم.

تا این که بیام با بقیه حرف بزنم

ولی به مشکل خورده اوکی شه میرم اونور😁😁

منم دیگه نمیخوام بیام اون یکی اکانتم که اوکی شه با اون میام میخوام مثل دفتر خاطره یا دفتر خالی شدن ...

كار خوبي ميكني منم خيلي كنترل شده ميام تمركزت بنذار روي كارهاي موثر 

كدوم ور