2777
2789
عنوان

راه حلی برای خشکی پوست در تمام بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 43 پست
یعنی چی؟  والا اول هاله سینه ام پوست ریزی کرد و رفتم سونو خداروشکز همه چیز عالی بود. بع ...

نميدونم مثلا بعضي بيماريها يا بالا پايين شدن هورمونها 

حتي صابون و شوينده جديد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم مثلا بعضي بيماريها يا بالا پايين شدن هورمونها  حتي صابون و شوينده جديد

من ۴.۵ماه پیش سقط کردم وسط خونریزی ها دیدم هاله سینه ام شروع ب خارش و پوست ریزی کرد و الان کل بدتم اینجوریه

شما سودای بدنت بالا رفته.  اعصابت هم  بهم ریخته. باید شش ماه غذاهای ملین بخوری.و کارای دیگ ...

چه روغنی ؟؟

من اول هاله سینه ام خارش داشت و شروع ب پوست ریزی کرد . اخدای بهمت رفتم سونو سینه شکرخدا ادکی بود بدنم.

بعد دیدم شلوارم از پام درمیارم همش سفیدک سفیدک  مثل شوره سر ب شلوارم چسبیده .

الان کف دستم و روی دستم پوست ریزی داره رده های سفید هستش . وهمچنین سینه ام

چه روغنی ؟؟ من اول هاله سینه ام خارش داشت و شروع ب پوست ریزی کرد . اخدای بهمت رفتم سونو سینه شکرخدا ...

عزيزم شوينده را عوض كن و اسكراپ سبك هم انجام بده 

اب و سبزيجات كافي ميخوري؟ 

لوسيون بچه جانسون ميزنم من خيلي فرق نداره بنظرم اونه هم ميزنم نميدونم اينجا هست يا نه 

سی گل به نظرتون خوبه؟

خواستم وازلین بگیرم قیمتش ۷۰بود!جنس خارجی اگه  اصل باشه فک نمیکنم انقدر ارزون باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چه روغنی ؟؟ من اول هاله سینه ام خارش داشت و شروع ب پوست ریزی کرد . اخدای بهمت رفتم سونو سینه شکرخدا ...

کدومو داری؟ 

ریزش مو

بی حوصلگی بی جونی

استرس و بیقراری

مشکل معده

علائم دیگه جسمی تو بنویس

کدومو داری؟  ریزش مو بی حوصلگی بی جونی استرس و بیقراری مشکل معده علائم دیگه جسمی تو بنویس

من افکار منفی مثلا (اینجوری شده سینه ام بااینک سونو رفتم فکرمیکنم دورازجونم سینه ام ی چیزیشه یا بعصی وقتا تاصبح دخترم چک میکنم ک ببینم نفس داره میکشه یانه و....)

بله مشکل معده رفلاکس معده و ورم معده و نفخ و بعضی وقتا یبوست.

استرسی هستم عصبیم.

بعضی وقتا یهویی طپش قلب میگیرم

بیقراری دارم

سینه ام فیبروکسیتیک ساز

کیست تخمدان هم راستم

و....