2777
2789
عنوان

چجوری خانواده طرف راضی کنیم برا ازدواج 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست

به هیچ وجه اصرار نکن. اوناییکه خودشون میرن آویزونه خانواده دختر میشن که دخترشونو بگیرن بعد چندوقت چندمتر زبونشون دراز میشه وای بحال اینکه از اول راضی نباشن. من خودم چیزی نگفتم اما بخاطر عشقم سر مهریه کوتاه اومدم چون میدونستن دوسش دارم الان انقدر زبونشون درازه که نگو. تازه منو خانوادم ازنظر تحصیلات و مالی و همه چی بالاتر بودیم. اصلا فکرشم نکن به زور راضیشون کنی برو مشاور اگه گفت از پسره جداشی حتما جدا شو ازش

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بنظرم هر چه زودتر تموم کن...

اگه بخوادت همه جوره پات میمونه... ک راضی نیست بمونه ینی نمیخادت

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد بیکاری 

تا طرف کله ملق نزنه ازدواج نکن 

فردا بهت میگه تو خودتو به زور به ریشم بستی 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عزت نفس داشته باشید توروخدا اجازه ندید دیگران اینقدررر تحقیر کنن شمارو ... بعد همه اینا الان دنبال ر ...

خودم ک نمیخام برم راضیشون کنم میگم پسره چجوری راضیشون کنه🤦‍♀️

عزيزم تو نبايد دنبال راه حل باشي ,طرفي ك خانوادش مخالفه بايد دنبال راه باشه .وقتي مودشم ميكه خانوادم ...

خودم ک نمیخام برم راضیشون کنم میگم پسره چجوری راضیشون کنه🤦‍♀️

اووووو اینهنه ایراد گرفتن ازت؟؟؟؟ والا مارو خوشگلترین دختر رو زمین میدیدن و خودشون با کله اومدن خوا ...

آخه مسئله اینجاس من ن زشتم ن قدم کوتاهه اونا بهونه الکی میارن😐😐