2777
2789
عنوان

برای ازدواج کدومو ترجیح میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسلمه که گزینه اول

چرا احساسی عمل کنم؟ دوست داشتن هیچ وقت برای تشکل یه زندگی کافی نیست لازمه ی تشکیل زندگی خیلی چیزای دیگه از جمله اعتماد اخلاق و همینطور در امد و موقعیت خوبه 

بینی به پایین غلاف...فکر کن ...ببین ... بشنو...
دوسش ندارم 😔

عشق کم کم به وجود میاد ، مگه پذر مادرامون با عشق ازدواج کردن

چرا از یه ادم بی اخلاق خوشت میاد😐😐😐😐

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

قطعا ۱ 

ازدواج عقلانی > ازدواج احساسی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
چه سوال سختی اما ترجیح میدم پیش کسی باشم که دوستش دارم و دوستم داره

قاعدتا کسی که دوستت داشته باشه الکی تندی و بد اخلاقی نمیکنه 

بیا تایپکم اولین تایپک پر بازدید راحب جن و داستان های نی نی سایتی ها 😈جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی.《عاقبت چشم خودم بود،که زد تیشه ی عشق به تنم بی فریاد》
مسلکه گزینه اول چرا احساسی عمل کنم؟ دوست داشتن هیچ وقت برای تشکل یه زندگی کافی نیست لازمه ی تشکیل ز ...

اره منم عقلم همینو میگه. ولی دلم با یکی دیگست ولی متاسفانه اخلاقش خوب نیست خیلی اذیتم کرده