2789
عنوان

سریال پریا

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگ کسی نداشت باشه چی خون با خون تماس پیدا کنه امکانش هست؟

عزیزم ایدز ی ویروس تا ویروس نباشه نمیگیری

این همه بیمار خون یکی دیگه بهشون زده میشه 

اگر اینطور بود ک سازمان انتقال خون درش تخته بود

کی دوس داره ایدز داشته باشه آزمایش ایدز بدون نام هم میتونی بدی

نه گلم منظورم اینه اگ‌کسی مبتلا ب ایدز نباشه 

ولی با تیغ اصلاح کنه  و تیغ الوده ب خون طرف باشع 

و کسی دیگ‌مصرف کنه و تماس پیدا کنه با‌بدنش 

خطری نیست؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
عزیزم ایدز ی ویروس تا ویروس نباشه نمیگیری این همه بیمار خون یکی دیگه بهشون زده میشه  اگر اینط ...

اوفیش 

مرسی ولی بازم‌میرم ازمایش 

مث خوره افتاده ب جونم ترس

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

نه . ویروسه تو هوا که نیستش ، اگه یکی آلوده باشه به اونیکی انتقال داده میشه . اگه ام سالمه که سالمه . 

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
نه . ویروسه تو هوا که نیستش ، اگه یکی آلوده باشه به اونیکی انتقال داده میشه . اگه ام سالمه که سالمه ...

مرسی گلم 

هیچ وقت وسایل مشترک کسی استفاده نکن  فقط ایدز ک نیس  هپاتیت  زگیل تناسلی هم خطرناک

همین‌یبار بود

ک ترسیدم خیلی 😑اونم از غریبه نبود 

مامان بابام ک‌مطمینم سالمن 

میترسم از داداشم‌باشه

یموقه با‌کسی رابطه داشته باشه🤦‍♀️اصن‌انفد فکرای مضخرف میکنم 

راستی یادم رف بگم که ارع اگه کسی آلوده باشه با خون انتقال داده میشه که با وسایل انتقال پیدا میکنه. ولی کسی نداشته باشه سالم سالمه

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
راستی یادم رف بگم که ارع اگه کسی آلوده باشه با خون انتقال داده میشه که با وسایل انتقال پیدا میکنه. و ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتید ج دادید