2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پری پس شما از اوون کیس هایی هستی که حتما جواب میگیری ..انشاالله بعد از سه ماه میتونی برنامه پرپشت کردن موهاتو اجرا کنی
In the name of Allah "by the remembrance of Allah hearts are assured." Holy Quran: surat l-rad , verse 28
من دیروز رفتم بعد9روزشامپونزدم ولی باوجودی که موهام چرب نیست زیر دوش موهاموماساژمیدادم دستام چرب چرب میشد هی مجبوربودم دستامو باصابون بشورم چربیش بره سرم رو با سرکه ماساژدادم بعدش هم سرم رو با اب چای سبز شستم ولی چرب چرب چرب بود ازحموم دراومدم سشوارکشیدم بازم چربه کله ام به شدت میخاره میخاره میخاره
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
خخخخ معتادین به شاامپو چند روزه پاکین ؟؟ درسته میگن شامپو ضرر داره و از این حرفا ! خوب شامپو بچه بزنید! هم ملایم تره و ضررش کمتر روغن های موهاتونو جمع کنید بریزید تو ظرف وقتی مهمون اومد نیاز میشه برای پخت و پز
فکر کنید منی که هر وقت میرفتم حمام اول سه دست موهام و با شامپو میشستم بعد بقیه کارهام رو میکردم الان 8 روز کا شامپو نزدم ملافه ی بالشتم و هر روز دارم میشورم انگار که همه جا بو میده خخخخخخخخخ
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
الحمدلله دوستانی که تحمل کردند انگار راضی هستند.مطمئنا جواب میگیرند.متاسفانه امروز در دنیای تجارت بسیار مرموز و موذیانه کسب درامد میکنند..شامپو ها همشون داری یک پایه ترکیبی هستند ....که در تمام دنیا براساس فرمولاسیون اولیه تهیه میشن...بهر حال باید مو ها بریزند تا محصولات ضد ریزش هم فروخته شود...امروز بیماری های جدید هم که به بیو تروریست معروف هستند از این روش استفاده میکنند .بیماری ایجاد شه تا برای درمانش هزینه کنید ..مثل ابولا ...فردا یا چند روز دیگر داروش میاد
In the name of Allah "by the remembrance of Allah hearts are assured." Holy Quran: surat l-rad , verse 28
زینب تعجب داره ریزش موهات بیشتر شده باشه ..چون منافذی که مو ازشون بیرون زده شده با نزدن شامپو از طریق چربی جمع میشود و در نهایت بسته میشود و اجازه ریزش نمیدهد ..دقیقا چطور شستشو میدی ؟؟ توضیح بده تا ببینیم مشکل کجاست
یاس جون من موهامو موقع شستشو به هیچ وجه چنگ نمیزنم خیلی آروم میشورم همیشه هم سعی میکنم نشسته بشورم هم تو حموم هم بعد حمو م کلی میریزه وقتی که دست میکشم به موهام انگار که ریششون سست شده باشه چندتا چندتا میریزن
دیگه گل سرشور نزن ...اگه چربی موهات اذیتت میکنه .با ترکیب جوش شیرین و سرکه سیب رقیق شده با اسپره با موهات ادامه بده