2777
2789

تنها کاری میتونم انجام بدم از اشپزخونه و سالن میرم اتاق  خواب

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشد دلت خواس منم دلم خواس🤣🤣 من همیشه میگم شوهر نمیخام اگه هم بخام فقط سپهرو میخام 🤣🤣 ت چی

سپهر کیست؟🤔

منم همیشه میگم شوهر می‌خوام 

ولی اسم خواستگار از شیش متری بشنوم جیغ میزنم 

مامانمم میگه تورو بدم شوهر شنبه میری یکشنبه میای😂😎

پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت                              منت نکش از غیر و پر و بال خودت باش:)
سپهر کیست؟🤔 منم همیشه میگم شوهر می‌خوام  ولی اسم خواستگار از شیش متری بشنوم جیغ میزنم  ...

چقدر مامانت مامان منه هی میگ دلی بدبخت سپهر😑😂🤣

جریان بسی طولانیه بطور خلاصه بهت میگم

پسرداییمع کراشمه کراششم قبلا خواستگارم بوده  هنوزم سنمون کمه من ۱۷اون۲۲اینا براهمین پدرومادرم سخت میگیرن

همش بطور غیرمستقیم میگ دوستت دارم  و کارای خیلی ضایع میکنه 😑🤣ولی نمیاد مستقیم بگ دیوونم کرده. چهار ماه پیشم با اک فیک دلی خانمو امتحان کرد ک من فهمیدم کارخودش بود

و همچنان استوری ت ماجرای عشق پنهان منی میزارع😑🤣

اوه اگ بدونی بیوهاش و اینارو ولی ازاین لجم میگیره واضح و مستقیم نمیاد رودررو بگ

تنها کارمفید مستقیمش تبریک تولدم بود ک همه شاخ دراوردن بس ک مغروره 

چقدر مامانت مامان منم هی میگ دلی بدبخت سپهر😑😂🤣 جریان بسی طولانیه بطور خلاصه بهت میگم پسرداییمع ...

اووووو

خوبه که بابا😂😂

من که هنوزم کراشمو میبینم میخورم به در و دیوار⁦ಥ‿ಥ⁩⁦

خوشبخت بشید.

نیازمندیها😪#  

پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت                              منت نکش از غیر و پر و بال خودت باش:)
اووووو خوبه که بابا😂😂  من که هنوزم کراشمو میبینم میخورم به در و دیوار⁦ಥ‿ಥ⁩⁦ خوشبخت بشید. ...

ارع سپهرم اوایل دست و پاشو گم میکرد و خیلی ضایع بازی درمی‌آورد 😑🤣🤣

مرسی عزیزدلم

ولی دلم میخاد سریع دوبارع بیاد خواستگاری آخه خیلی خوبه نمیخام ازدستش بدم ب هیچ عنوان هعییی آخه رلم نیستیم ک بگم باهمیم