2777
2789
خودش باید بهت پیام بده هرچقدرم مغرور باشه اگ دوست داشته باشه ب ی بهونه ای اس میده مال من اینجوره.

دو روز اصلا پیام ندادم اومد پیام داد چرت و پرت نوشت اما پیام داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز اصلا پیام ندادم اومد پیام داد چرت و پرت نوشت اما پیام داده

چن وقته باهمین؟

خب قهر و دعوا تو رابطه زیاده اینکه واقعا میخوادت یا نه رو خودت با شناختی ک ازش داری میتونی بفهمی

اگ خوبه و میدونی ک میخوادت و مقصر دعوا خودت بودی باهاش حرف بزن و اشتی کنید ولی اگ مطمئن نیسی ازش صبر کن اک بخواد خودش دوباره میاد سمتت

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
چن وقته باهمین؟ خب قهر و دعوا تو رابطه زیاده اینکه واقعا میخوادت یا نه رو خودت با شناختی ک ازش داری ...

میخوام صبر کنم 

میدونی من خیلی دردسترسش بودم همیشه پیشش بودم فرصت دلتنگ شدن نداشته همین ک دعوا هم کردیم من باز پیشش یودم البته تقصیر هم داشتم ها اما میخوام دور شم تا ببینم چیکار مسکنه؟!

ایوای 🥲🥲🥲💔💔💔رو نده بهش ادم میشه

😔😔حالم اصلن خوب نیست داغونم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
الهی بمیرم میخوای حرف بزنیم؟

خدا نکنه عزیز دلم اره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خدا نکنه عزیز دلم اره

حرف برنیم دیگ 

میدونی منم با دوست پسرم خیلی خوب بودیم تا اینکه دعوا کردیم اونقدر دلم براش تنگ شده امروز فک کردم از اکانت اینستام در اومده بعد چند ساعت بعد دیدم دوباره اومده تو اکانتم ما ۱۰ روزه قهریم پنج روزه اصلا حرف نزدیم 🥲💔

حرف برنیم دیگ  میدونی منم با دوست پسرم خیلی خوب بودیم تا اینکه دعوا کردیم اونقدر دلم براش تنگ ...

بیا خصوصی عزیزم