2777
2789
عنوان

این پیام واسه شما هم اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس ونگران نباش فقط تا فردا غروب صبر کنید کم کم ازقرمز به نارنجی وزردو آبی ‌و سبز میریم و قطعا قطعا دوهفته به انتخابات کرونا درکشورمحو ونابود میشه  آخرین بیمارکروناییو با گل و دست وهورا به منزل بدرقه میکنن ولی روز بعد انتخابات خیر ششم کرونارو خواهیم داشت همه شهرها هم ازقرمز به زرشکی وجگری و بعضی نقاط هم سیاه میشن

ایام عیدو ندیدن سیزده به در یهو خود جوش یادشون افتاد؟؟ عجب  چقدر دلسوزن واقعا...😒

ایام عید هم تذکر دهدن که مسافرت نری اگر رفتین زود برگردین اصلا اونا هم چیزی نگن ینی خودمون عقلمون نمیرسه نریم؟

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

نعععع نگو وحید بهداشتیه خیانتکار تا پارسال فقط من مخاطب خاصش بودم ولی الان ب همه پیام داده ب من نداده.

خیانت_توجیح_ندارد😏#  

فان)#  

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
نگران نباش خودت وشوهرت میگیرین شیر خوار نمیگیره. البته به شرطی که انگلیسی نباشه

خودمو شوهرم بی حالیم و سردمونه و ابریزش داریم

فعلا اومدیم اتاق بچه ها رو دادم مادرشوهرم خدا به خیر کنه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
کل ۱۲ روز ملت از شمال رفتن جنوب، از جنوب رفتن شمال. حالا دولت مردان یادشون افتاده کرونا هستش

مسئولین که واکسن زدن ملتمون چقدر عقلشون کمه که به خودشونم فک نکردن

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ایام عید هم تذکر دهدن که مسافرت نری اگر رفتین زود برگردین اصلا اونا هم چیزی نگن ینی خودمون عقلمون نم ...

تو کل دنیا قوانین سخت گیرانه ست

آدما دنبال خوشی و تفریحن

یکی باید دلسوز باشه حتی به زور

تذکر به چه دردی میخوره واقعا؟

ما ک جایی نرفتیم ولی اینا اگ دلشون ب حال ما میسوخت همون اول عید راه ها رو میبستن پیامشونم بخوره تو س ...

خیلی شهرارو بستن نمیبستن باید میرفتیم؟؟عقل داریم وقتی بفکر ما نیستن خودمون دلمون بسوزه واسه خودمون

مسئولین که واکسن زدن ملتمون چقدر عقلشون کمه که به خودشونم فک نکردن

الان میگن مدارس باز بشه.

همه دارن داد و بی داد نباید باز بشه.

ولی جالبه مهمانی ها  ، مسافرت، عروسی، عزا همه چیز مجاز و اون موقع کرونا نیست .

از ماست که بر ماست