2777
2789

بله من دیدم.

خدایا ما ادعای سربازی امام زمان داریم اما شاید در صف لشگریان دجال هم راهمان ندهند.  کمک کن در این روزهای غریب و در این هوای بشدت آلوده راه را از بیراهه تشخیص دهیم. در روزگاری که فرزندان شیطان بر روی زمین قدم میزنند. در روزگاری که تمام اعوجاجات و کجی ها به اسم مدرنیسم و انسانیت برای ما اینچنین عادی شده. در روزگاری که حلال خدا حرام و حرام خدا جایز گشته. روزگاری که فتنه ها کودک خردسال را یکشبه پیر میکند. روزگاری که انسان صبح مومن از خانه بیرون میرود ولی غروبها کافر به خانه باز میگردد. راستی ما که از کودکی تمام اینها را موبه مو شنیده بودیم چگونه به دام افتادیم؟ اگر ذره ای تردید در دلم بود با دیدن چنین پیش بینی های دقیقی که محقق شد تمام شکیاتم سوخت و خاکستر شد. چطور ممکن است کسی در بیش از هزار سال پیش اینچنین دقیق همه چیز را پیش بینی کند؟ نزدیک ترین فرد نوستراداموس است که البته کتابهای ایشان هر چند سال یکبار در جایی بصورت کاملاااااااا تصادفی پیدا میشود.   آنهم دقیقا چند روز بعد از اینکه توسط شخص دیگری در آن محل قرار داده شد.مثلا وقتی امریکا به ذخایر استراتژیک نفت احتیاج مبرم دارد ناگهان یک کتاب از نوستراداموس یافت میشود که گفته برادران دو قلو را از آسمان بزنید همچنانکه گویا رعد و برق به برج بابل زد.   بعد هم بگویید عده ای تروریست صحرانشین پاپتی با عبور از تمام لایه های امنیتی پنتاگون چنین عملیاتی کرده اند. کی به کی است عایا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جن گیر ؟ دعانویسه؟

قبلا آره ،تبحر خاصی داشت....ازهمه جا میومدن سراغش

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
چه طوری اخه تسخیر میکنن

خودت قبول میکنی باکارعایی ک میکنی،هرچی ناپاک تر زودتر تسخیر میشی

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

من نه

اما یکی از آشنایان تعریف میکرد که تو دوره جوونیش

خیلی دختر ساده ای بوده

پدر و مادرش هم شهید بودن

بعد جنا اذیتش میکردن در طول شب

از تجاوز و آزار جنسی

این خانم هم می‌ره پیش دعا نویس 

که بهش میگن جنا شما رو به عقد خودشون درآوردن

که با دعا و اینا باطلش میکنن و مشکل حل میشه کلا

راست و دروغش پای خودش😂🚶

I'm not made to fail!
بله فامیل ما هم دعانویسه برای خانوادشون از این اتفاقات زیاد میفته

همیشه همینه،چون اونا زنجیرشدن 

من بعضی  وقتا  احساس میکنم کسی کنارم حرکت میکنه تو خونه وقتی تنهام  وقتی  تو خون ...

من بر عکس تو یه گاهی سایه سیاه پشت سرم حس میکنم می ایسته وقتی بسم الله میکنم نمیمونه🥴🥴

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
من نه اما یکی از آشنایان تعریف میکرد که تو دوره جوونیش خیلی دختر ساده ای بوده پدر و مادرش هم شهید ...

راست گفت تقریبا منو هم عقد کردن