2777
2789
عنوان

چرا من انقد دختر خوبیم؟؟؟؟ کدوم پسر خوشبختی قراره شوهر من بشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 63 پست
 سقف بالا سرتو یه نگاه  بنداز ببین سوراخ شده یا هنوز نه

آبجی جون من تعریف نکردم واقعیت رو گفتم

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جدی میگم منا تو این اوضاع ممکلت چقدر خوبم😟😟 خدا کنه طرف قدرشناس باشه

اره والا

فقط یه شاهزاده با اسب سفید میتونه در حدمون باشه  

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

من عالیم بهترین ادممم 😂😎

اصن بهتر از من نیس😂😎

زندگی بدون من معنی نمیده😂😎

خوشبخت ترین ادم روی زمینم😎😂

خوشبختن اونایی ک منو دارن😂😂😎

پززیرپوستی# 😂

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
پز بود دیگه  یعنی هیشکی در حد من نیست

پسرا نباس پز بدن

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

پس منو ببینی  چی میگی؟؟؟.خدا   منو  که آفرید   به خودش  هزار و سی ...

فقط هزار و سیصد تا؟؟؟؟؟😌 چقدر کم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
من عالیم بهترین ادممم 😂😎 اصن بهتر از من نیس😂😎 زندگی بدون من معنی نمیده😂😎 خوشبخت ترین ادم رو ...

این زیر پوستی نیس 

رو پوستیه

چون چشمون از حدقه دراومد بیرون با پز دادنت  

حس میکنم داریم تلف میشیم تو این دنیای بیشعور😂

اخ نگو

برد پیت قربونم بره پیش مرگم شه  

خودم از همتون ماه ترممممممممممم شوهر ایندم منو ببینه از خوشحالی بال در میاره

بکش کنار جیگری نشی  

وااای من که موهام  انقدر لخت و قشنگه که دیگه خسته شدم از این همه زیبایی ای خاااا

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز