2777
2789
عنوان

کنکور😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته🤕ت الان برنامه ریزی داری؟ 

من کنکوری نیستم گلم

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
خشبحالت... چ رشته ای؟ چ دانشگاهی؟ رتبت چند شد؟ 

۵۰۰،فیزیو تهران میخونم

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
ماشالا.... موفق باشی🤩

فدات بشم

منم میخوام خیلی فشرده بخونم ولی میگرن دارم خیلی اذیتم میکنه چیکار کنم؟؟؟؟

باید دکتربری قرص بنویسع برات عزیزدلم

عزیزم میتونم ایدی تلگرامت رو داشته باشم؟ برای برنامه ریزی میخوام ازت کمک بگیرم

Shshsh80r

سلام خوبید 

میشه لطفا اگر حوصله و وقتشو داشتید یه تاپیک بزنید در مورد کنکوری هایی که تازه شروع کردن؟ من نزدیک یک ماه و نیمه با انگیزه های شما شروع کردم.ولی یکی از دوستام هست میخواد تازه شروع کنه و واقعا از این آدمایی هست که حرف من و باورنمیکنه اما اگر بقیه بگن شدنیه شروع میکنه😂💔

اگر ممکن و لطف کردید و تاپیک زدید لطفا منم تگ کنید که به دوستم نشون بدم با تاریخ تاپیک😖

در هرحال من مدیونتونم خانومی❤😘

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز