2777
2789
عنوان

پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست

منم همیشه ۱۲و۱۳ میشدم قرص میخوردم ال دی 

ماه قبل زودتر نخوردم ۸پری شدم 

اینماه نخوردم هنوز نشدم درد شدید دارم دست وپاهام یخه کلافه و عصبی هنوز کجاست ک بیاد 😑 

خداکنه زود بشم استرس بارداری دارم 😑

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای منم ۵ روز نشدم چه خاکی بریزم ب سرم

منم تنبلی دارم دکترم گفت تا سه ماه هم نشی حتی اشکالی نداره بیشترش دیگه به رحم اسیب میزنه...البته باید منظم باشه ها من چون خیلی تنبلم گفت اینقدر اشکال نداره میگم یعنی این چند روز حالا مهم نیست

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.  
منم تنبلی دارم دکترم گفت تا سه ماه هم نشی حتی اشکالی نداره بیشترش دیگه به رحم اسیب میزنه...البته بای ...

ما استرس بارداری داریم 🤕🤕

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
منم تنبلی دارم دکترم گفت تا سه ماه هم نشی حتی اشکالی نداره بیشترش دیگه به رحم اسیب میزنه...البته بای ...

مرسی عزیزم از امیدی که دادی.اخه من اصلا شرایط بارداری رو ندارم.همبشه دوست دارم هر موقع ک خودم میخوام باردار بشم نه ناخواسته

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

ببین چون زایمان کردی و بچه تو شیر میدی بهتره که ی سری راهنمایی بگیری، ب نظرم از مشاوره انلاین ماوراطب استفاده دکتر زنانش همه شون رزومه های خوبی دارن مثلا من اولین بار بود از مشاوره آنلاین دکتر مریم حاتمی استفاده کردم بدون اینکه ب مشکلی بربخورم. فقط ی بار خودتون امتحان کنین واقعا معرکه س

اها اونم هست اخه من همش فکرم پی تنبلی تخمدانمه    

کاش منم تنبلی  داشتم‌و ب این راحتیاوباردار نمیشدم

کاش منم تنبلی  داشتم‌و ب این راحتیاوباردار نمیشدم

نظرتونو خوندم برام جالب بود  بعضیا همش مشکل دارن بجه دار نمیشن بعضی بارداری ها ناخواسته میشه  هر کی یه مشکلی داره    

ابان ١٤٠١.اين كاربري دونفره شده.  
نظرتونو خوندم برام جالب بود  بعضیا همش مشکل دارن بجه دار نمیشن بعضی بارداری ها ناخواسته میشه &n ...

دقیقا 

من اصلا شرایط بچه دار شدن روهم ندارم با توجه ب اینکه پسرمم سندرومه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز