دوقول مدیر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2321 عنوان مامانا | مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 25 پست من الان ۳۰ هفتمه ... یعنی ۷ ماه کاملم دیگه ؟؟؟ 1400/01/12 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 شما امپول نمیزدین واس جلوگیری از زایمان ؟؟؟امپول ریه نزدین؟؟ نهاره دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 مشکلتون چی بود زایمان کردین زود ؟؟ طول سرویکسم کم بودرحمم دوشاخه بود دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
دوقول مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2321 طول سرویکسم کم بود رحمم دوشاخه بود ببخشید سرتو درد میارم ... طول سرویگست چند بود بچت دستگاه رفت
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 ببخشید سرتو درد میارم ... طول سرویگست چند بود بچت دستگاه رفت طول سرویکسم یادم نیس فککن تا هفته ۲۴ ۲۷ و اینا بودمن خداروشکر نرقتچون ۱۲ تا امپول ریه دکترم داد بهم دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
دوقول مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2321 طول سرویکسم یادم نیس فککن تا هفته ۲۴ ۲۷ و اینا بودم ن خداروشکر نرقت چون ۱۲ تا امپول ریه دکترم داد ... منم یکشنبه باید امپول ریه بزنم
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 منم یکشنبه باید امپول ریه بزنم ی کم درد دارهبگو اروم بزنن دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 ی بار ۲۶ هفته زدم ۳۰ هفته هم بزن دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
دوقول مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2321 ۳۰ هفته هم بزن الان سه روز دیگه نوبت دارم باید بزنم
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 الان سه روز دیگه نوبت دارم باید بزنم نگران نباشانشالله زایمان راحتی داشته باشی دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵