2777
2789
منم خیلی راضی ام بیشتر وسایلمون رو از دیجی میگیرم حتی گوشی موبایل

من اکثرسیسمونی پسرمو از دیجی گرفتم

هرچیو بیرن قیمت کردم از دیجی گرونتر بود

الانم برای پسرم لباس خونگیاشو از دیجی میگیرم

مارک کارترز و لوپیلو اصل داره که هرجایی پیدا نمیشه

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
شیائومی خوبه من نظرات رو خوندم همه از خریدشون راضی بودن

چند بود باید خیلی گرون باشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیجی کالا خییلی دزدی میکنه و گرون فروشی سعی کن از دیجی کالا هیچوقت چیزی نگیری اون اوایل که اومده بود ...

من هر خریدی داشتم به خصوص گوشی و هدفون و ....خیلی ازون تر از قیمت بازار و اصل بودن و همچنین تا هفت روز مرجوعی ک اگه خوشت نیومد یا ایرادی دیدی برگردونی ک خیلی راضیم 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
دیجی کالا خییلی دزدی میکنه و گرون فروشی سعی کن از دیجی کالا هیچوقت چیزی نگیری اون اوایل که اومده بود ...

دیجی رو به چشم مرجع ببین که همیشه دستته .

من وقتی به چیزی نیاز دارم اول دیجی رو چک میکنم بعد میرم مغازه اون جا هم قیمت و مارک رو بررسی میکنم بعد هرکدوم مناسب تر بود چه قیمت چه کیفیت خرید میکنم .

اسباب بازی ها دیجی واقعا مناسب تره.

من پرده حریر والان پرده کتیبه پرده ساعت تلوزیون دستگاه تصفیه آب قاشق چنگال و کلی لباس ازش خریدم که راضیم.

خیلی چیز ها بوده که دیدم بیرون قیمتش مناسب تره از دیجی نخریدم .

😄😄😄😘😘😘

چند بود باید خیلی گرون باشه

دو مدل داره یکیش همین الان ۴۰۹ هزاره اون یکی نزدیک ۶۰۰ تومن ولی من اولی رو میخوام بگیرم همه راضی بودن قیمتشم خوبه فقط میخوام صبر کنم یکم ارزونتر بشه

من هر خریدی داشتم به خصوص گوشی و هدفون و ....خیلی ازون تر از قیمت بازار و اصل بودن و همچنین تا هفت ر ...

شما همین الان یه گوشی تو دیجی کالا قیمت بگیر و بگو اگه من 100 جا ارزون تر برات پیدا نکردم

رو پیشونیم نوشته(single for ever)😎😂😐
دو مدل داره یکیش همین الان ۴۰۹ هزاره اون یکی نزدیک ۶۰۰ تومن ولی من اولی رو میخوام بگیرم همه راضی بود ...

یعنی ممکنه ارزون شه منم بگیرم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب