2821
2789
عنوان

دروغ سیزده 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 28 پست
تو محلمون لیستگاه صلواتیه واکسن فایزر میزنن

😂😂

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز ۱۳ همه حتی اقایون هم قرار باردار شن

خخخخ من باردارم هر چی هوس میکنم شوهرم دوبرابر من میخوره به شوهرم میگم به نظرم مال تو دوقلوهستش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من که فعلا رفقا رو با استوری های عاشقانه و a# سرکار گذاشتم

😂 ایده خوبیه 

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
یا خود خدا🥺😂😂 اینجوری بنطرم میزنن قطع عضو میشی  یه دروغ دیگه بگو

ایده دروغت خیلی باحال بود کلی تلفات میده😂😂😂

اینجوری دردغ سیزده تبدیل میشه به تلفات سیزده 😂😂😂 شهیدان مجاهد دروغ سیزده

😂😂😂😂

خواهرم دوسه روز. بود  k# گذاشته بود و یه عالمه عاشقانه که الان مثلا یکساله باهمیم وهمش بهت فکرمیکنمو اینا بخاطرت از خیلی چیزا گذشتم و .... بعد روز آخر زد korona ی عزیز 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
خواهرم دوسه روز. بود   k# گذاشته بود و یه عالمه عاشقانه که الان مثلا یکساله باهمیم وهمش ...

وایی این عالیههه😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز