2777
2789

یکم شبیه بورسه

ولی فرق داره،یه جور بازار مالیه

باید آموزش ببینی بعد وارد این بازار بشی

اینطوری نیس که همینطوری بری پول بذاری و پولدار شی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بد که نه.ولی خیلی باید بلد باشی.ریسکه کلا تو کشور و وضعیت ما

اتفاقا یکی از اقوام دوستام میگفت زندگیش نابود شده سر این موضوع.البته من خودم ورشکست کردم ولی نه تو اینکار.ولی اون بنده خدا کلی سرمایه ریخته بود وهمش رفت

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم شبیه بورسه ولی فرق داره،یه جور بازار مالیه باید آموزش ببینی بعد وارد این بازار بشی اینطوری نی ...

چطوری باید اموزش دید

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
شما نیستی؟ 

نه من سرم شلوغه فعلا شروع نکردم ولی دوستام یه سریا کار میکنن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مطمئن باش به اون شکلی  که اون کاربر توصیف کرد  نیست

اره بابا

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
تو یه صرافی ایرانی ثبت نام کن نوبیتکس مثلا با پول کم مثلا دویست شروع کن کم کم همه چیزو یاد میگیری&nb ...

شما انچام دادی؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

چطوری باید اموزش دید

دوره های مجازی داره میتونی بخری آموزش ببینی

شما بلدی

در حال یادگیریم نترستید و وارد بشید 

اونی ک سرمایش رفته معاملات اهرمی می کرده و لیکوئید شده من ته تهش نوسان میگیرم ک البته اونم خیلی کم 

ب موقع وارد شدن و نگهداری خودش سود سازه 

بلد نیستید ثبت نام کنید بخرید و نگهداری کنید البته جای درست بخرید 

من الان چند ماهه تو بازارشم ضرری هم نکردم البته معاملات اهرمی نمیکنم 

ارز ترون ک اون کاربر گفت پسرعمش خریده امروز 50 درصد رشد کرد حالا شما تصور کن با کراس 50 این کارو کرده باشه یعنی سودش و زیانشو ضربدر پنحاه کرده باشه و پول زیادی درگیر کرده باشه الان باید بره تو جزایر هاوایی لذت ببره