2777
2789
عنوان

اشتباه ما پسرا گاهی چه گناهی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 54005 بازدید | 1451 پست
حتما از اعضاي خانوادش ميگيره داداش منم همينطوره منم حرص ميخورم بايد خرج زن و بچش رو من بدبخت بدم

چمیدونم

حتی اینطورم باشه من زدم ب بی خیالی

همچین تنبلی پس انداختن و تربیت کردن خرجشم بدن دگ

نه خودش کار میکنه ن میذاره من برم سر کار

هزار بار میگم آدم بدی نیست ولی گشاد ب معنای واقعی

خسته شدم دگ از این اخلاقش بریدم

یچیزی بگم هنوزم دیر نیس اقا تلاشتو بکن با ی خانوم ازدواج کن که با شرایطت جور در بیاد ما خانوما فقط ارامش و درک متقابل میخواییم و البته تعهد شما هم ازدواج کنید با ی کیس مناسب

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که خواست با شرافت زندگی کنه بی عرضه اس؟

شما باورت نسبت به زندگی غلطه

باور شما اینه فقر و نداری یعنی شرافت و پولداری یعنی حروم

خیلیا هستن بدون اینکه خانواده پولدار داشته  باشن یا وابسته به دولت باشن پولدارن

بنظرم شما اول توی باورتون تجدید نظر کنید

بعدش برید سراغ این موضوع

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ولی با این تاپیک ادم میفهمه واقعا مدرک زیاد مهم نیس اخه چرا حقوق ی مهندس باید ۵ تومن باشه ؟کمه خدایی ...

هر مهندسی درامد خوب نداره 

همینطور که هر ارایشگری درامد خوب نداره

بستگی ب توانایی و زرنگی طرف داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چمیدونم حتی اینطورم باشه من زدم ب بی خیالی همچین تنبلی پس انداختن و تربیت کردن خرجشم بدن دگ نه خو ...

داداش من تنبل نبود خيلي هم با عرضه بود كار ميكرد منتهي زنش ولخرج بود و همه بهش ميگفتن. حتي نرفت ي كاري ياد بگيره وقتي وضع مالي شون خوب بود

حالا ك بيكار شده داداشم من بدبخت هزينه شون ميدم از سر دلسوزي برا داداشم

خوبه ك بيخيال هستي و حرص نميخوري

شما باورت نسبت به زندگی غلطه باور شما اینه فقر و نداری یعنی شرافت و پولداری یعنی حروم خیلیا هستن ب ...

احسنت حرف حساب بود 

واقعا تا زمانی ک آدم ها توانایی های خودشونو باور نکنن و ذهنشون پر از کلمات منفی نشد نمیشه نمیتونم باشه هیچوقت موفق نمیشن باید اول تو افکارشون تجدید نظر کنن

نه 

من قبل از ازدواج با یه آقایی روی یه سایت کار میکردیم طرف تریپ ازدواج برداشته بود سهمم رو نداد وقتی به درآمدزایی رسیدیم حرفشم این بود برای زندگیمون بعد خودش ی تصمیم میگرفت و سرخود بدون مشورت با من هی پولارو خرج میکرد 

منم دیدم وقتی همکاریم انقدر خودسره دومین و هاست رو از دسترس خارج کردم گفتم سهمم رو بده نداد منم بیخیال همکاری شدم و سایت رو کلا از بین بردم

اوشون هم همش ناله میکرد که آره سرمو کلاه گذاشته فلانی در صورتی که اشتباه خودش بود یه همکاری رو تاب نیاورد... 

من الان توی زندگیم دارم پیشرفت میکنم اون بعد از ۵سال و نیم نشسته و با یه حقوق اداره کاری در ۳۸سالگی یالغوز

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
هر مهندسی درامد خوب نداره  همینطور که هر ارایشگری درامد خوب نداره

خب عزیزم هر چی باشه این همه سال درس میخونن  بنظر من انصاف نیس انقدر کم باشه نامزد من کارگر هس ولی ممکنه ماهی حتی ۱۰ ۱۲ تومن هم حقوق داشته باشه اگه کار زیاد باشه اما نه مثل این اقا دانشگاه رفته نه چیزی بنظر من خیلی کمه ۵ تومن برا یک مهندس  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃