2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از کجا فهمیدی خیانت میکنه ؟ مطمئنی؟

از رفتارش

قبلا یه بار مچش رو گرفته بودم... 

قسم و قرآن که هیچی نبوده یه چت ساده بوده.... 

منم بخشیدمش... 

دوباره همون جوری شده... 

مطمعنم که داره خیانت میکنه.. 

بچه دارم.... 

وگرنه ولش میکردم

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه
آخی  گذشته در گذشته نمیشه کاریش کرد واقعا

میدونم یه روزایی ناخواسته پرت میشم به گذشته

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

خودت چرا دلت گرفته

راستش از اینکه خوشی دیگران می بینم حسرت میخورم 

از اینکه من و خانواده م اون چی که میخوایم نمیشه ولی برای بقیه شده 

دلم گرفته 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
از رفتارش قبلا یه بار مچش رو گرفته بودم...  قسم و قرآن که هیچی نبوده یه چت ساده بوده....  ...

بی محلی کن بهش 

ببخشید تا سرش به سنگ بخوره

راستش از اینکه خوشی دیگران می بینم حسرت میخورم  از اینکه من و خانواده م اون چی که میخوایم نمیش ...

یه خانواده قبلا تو کوچه ما بودن مرده معتاد بود و یه بچه کوچیک داشتن که تو یه چادر زندگی میکردن اهالی کوچه براشون غذا میبردن وقتی بارون و برف میومد من میرفتم بهشون اصرار میکردم بیان خونه ما اون زنه با وجود تمام بدبختی هاش همیشه میگفت خوشبخته چون هنوزم آسمون بالا سرش هست هنوز زنده هست و بهار و تابستون و پاییز و زمستون رو می بینه هنوزم نفس میکشه و میتونه برای آینده رویا پردازی کنه اون بهم درس بزرگی داد منم مثل اون یاد گرفتم با اتفاقاتی کوچیک خوشحال بشم تو هم سعی کن از اینکه سالمی یه خانواده خوب داری و کنارشون هستی خوشحال باشی و خودت رو مقایسه نکن

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

فک کنم همه آدم ها اینجور بشن  کاش امشب زودی بگذره حال دل مون باز خوب بشه

خبلی سعی میکنم با این حس بجنگم ولی شاید مسخره باشه یه حس خود آزاری دارم یه وقتایی دوست دارم عذاب بکشم

یه خانواده قبلا تو کوچه ما بودن مرده معتاد بود و یه بچه کوچیک داشتن که تو یه چادر زندگی میکردن اهالی ...

آره این حرف ها رو خیلی با خودم مرور میکنم ولی باز یه اتفاقی میفته دوباره بهم می ریزم 

آره این حرف ها رو خیلی با خودم مرور میکنم ولی باز یه اتفاقی میفته دوباره بهم می ریزم 

یه وقتایی این حس ها طبیعیه باید این دوره رو بگذرونی

2827
2791
2779
2792