2777
2789
عنوان

خوش به حال همه ی اونایی که امشب درباره مراسم خواستگاری صحبت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 52 پست

انشالله

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
من حاضرم این خوشحالی رو ایجاد کنم برای دخترهای مجرو 😂😂😂 البته اگه بعش زنده بمونم 

ادب-چیزخوبیست#  

ی فردمتاهل این حرف بزن😒😏

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیشو نگفتی. من خیلی دوست دارم بدونم! بگو

اها باشه😂

ببین من داخل اتاقم یه صندلی همیشه میذارم که پسره رو صندلی بشینه خودمم کنارش رو تختم میشینم....

اقا این خاستگارا که وارد اتاقم میشن هی تعارف میکنم بفرمایید(با دست اشاره میکنم که برو رو صندلی بتمرگ) اونم فک میکنه چون فقط یه صندلیه من باید رو زمین بشینم خلاصه همشون صاف میرن رو زمین میشنن یعنی اعصااابم داغون میشه...(اخه چون چادر سرمه زیر چادرم لباسم خیلی بلنده بعد که حرفامون تموم شد بخوام بلند شم این چادرم میره زیر پام یهوو تعادلم بهم میخوره شالمم کلا از سرم در میاد😂😂😂 اصن یه وضعیه ابرو نمیمونه واسم جلو پسره) خلاصه الان که خاستگار میاد اول خودم سریع میرم رو تخت میشینم تا اونم بفهمه جا دارم بیاد بتمرگه رو صندلی واسه بلند شدن هم من راحت باشم هم اون....

ولی خدایی مراسم سختیه و من به شدت ازش متنفرم. فقط موقعی که عشقت بیاد خواستگاری و بدونی دیگه قرار همیشه باهم بمونین قشنگه. امیدوارم اصل کاریه بیاد و یه مراسم زیبا داشته باشین 

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

الان یه عده میان میگن :

زوده هنوز خیلییی وقت داری 

بابا ازدواج چیه 

یه روز ب خودت میای میگی کاش مجرد بودم 

بابا عزیزان اینا رو خودمون میدونیم ولی الان حس و حال ازدواج رو داریم ، اللن دلمون میخواد یه همدم یه همراه یه عشق داشته باشیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

بنظرم یه خواستگار بیاد ولی همونی که میخوای باشه و خوشبخت بشی باهاش. خیلییییییی بهتر از هزاران خواستگار هست که خودشون نمیدونن چند چند هستن

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

خدا میگه بنده ی که رابطه ش با من اصلاح میکنه

منم رابطه ش با دنیا و مردم اصلاح میکنم

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
اها باشه😂 ببین من داخل اتاقم یه صندلی همیشه میذارم که پسره رو صندلی بشینه خودمم کنارش رو تختم میشی ...

اون موقع که چایی میبردم شالم میخورد داخل استکان چایی طرف وقتی خم میشدم...یا وقتی خم میشدم چادر از سرم میفتاد (خیلی صحنه وحشتناکیه کلا ابروت میره) خلاصه بعد این قضایا تصمیم گرفتم چایی رو بسپرم به مادر من فقط نظاره گر باشم

کاش یه راهی بلد بودم که خیلی زود این روزارو منم ببینم

جالبه بدونید مطالعات روانشناسى نشان مى دهد زمانى كه مجرد هستيد، تمام چيزى كه مى بينيد متاهل هاى خوشحال هستند، اما زمانى كه ازدواج مى كنيد تنها مجردهاى خوشحال را مى بينيد.

@bayadbedoni

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

اونقد بدم میاد از اون عده که میان تو اینجور تاپیکامیگن شوهر چیه ازدواج نکن خب تو طلاق بگیر شوهرتو بده ما والا😒😒😒

حالا خودشون تاپیک بزنن مخالفشون نظر بدیم همه چی میگن به آدم

یه مثال میزنم مثلا دیدی کسی که متاهله میگه من بچه میخوام در حالی هممون میدونیم بچه هم دردسر داره مسئولیت زحمت داره در حقیقت بهش نیاز داری دلت میخواد داشته باشیش الان خوبه ما بیایم بگیم بچه چیه بیخیال خوشتون میاد؟خیر

دقیقا مثله همین مام به شوهر نیاز داریم با اینکه از دردسراش خبر داریم به کسیم ربطی نداره چه سنی داریم ما ببین دیگه تو چه شرایطی قرار داریم همچین تاپیکی میزنیم صلاح کار خویش را خسروان دانند

از این به بعد ببینم کسی همچین چیزی به من یا دیگری گفت میشورم میزارمش کنار😡

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!