2777
2789
عنوان

چرا زنای ج............ انقدر خر شانسن

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 49 پست
خب کسی اینکاره هست چی صداش کنیم شما بگو 

بانوی پاکدامن 

گلی از گل های بهشت 

😂😂😂😂 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنان چی؟😐 @دبیرتاریخ    

ج ن د ه 

😂😂

بخند# 😂🤦🏻‍♀️

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604
خب کسی اینکاره هست چی صداش کنیم شما بگو 

تو زندگیشونی میدونی خوش شانسن؟به چشم خودت دیدی که اینهمه دقیق امار داری؟

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
وااای کاربریت لغو نشه دیوونه😂😂😂 #خندیدم😐

نه نمیشه😂😑

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

عزیزم چرا ناراحت میشی خب معلومه وقتی ده تا  مرد رو بشناسی نفر یازدهم رو کامل انالیز میکنی و‌گیر مرد های گرگ و‌دیو صفت نمیوفتی اکثر دخترهایی که ازدواج ناموفق میکنن از نابلدی و خامی هست که سرشون کلاه میره اگر در مورد موضوعات جن سی منظورته که خب به من و شما ربطی نداره گلم

خیلی احمقانه هست، باشه اون زن هرچی تو بگی اما دیگه پس مردی که باهاش هست هم باید بگی اونم یه کثیف عوضی هست نه اینکه یه مرد ساده، یعنی واقعا بعضی زنا با این طرز فکراشون گند همه چی رو درآوردن 

همکار من مطلقه ست

هر ماه با یکی صیغه میکنه و مهریه هم میگیره

از همین راه خونه و ماشین خریده 

خیلی وضعش خوبه جالبه هیچ گناهی هم به پاش نوشته نمیشه چون اسلام دستش و باز گذاشته هه

من خیلی خوشبختم به تمام خواسته هام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍