2777
2789
بیا جای من و مامانم و داداشم بعد  متاسف شو برای عروس

چرا اصلا رفتین خواستگاریش

نمیدونم چرا حس میکنم شما هم تو زندگیشون زیاد دخالت میکنین😐🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله نداد.تازه پررو زبون درازم هست 

منت گذاشته عروستون شده از سرتون زیاده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حرفتون درسته ولی طلبکارن چون همه کاری کردن و کلی حرف هم شنیدن.دل زخم خورده هیچوقت خوب نمیشه😿خوب هم ...

ببینید بنظرم همیشه اینطوری نیست گاهی افرادی از جنس ما زیاد ازحد پرتوقع هستن 

ولی حق باشماست افرادی هم هستن که همه کار کردن ولی دریغ از ذره ای محبت و احترام از سمت خانواده شوهر

تو روابطی که به خانواده ها اجازه دخالت و بی احترامی داده بشه حرمت ها ازبین میره و اون زندگی دیگه زندگی نمیشه

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
نه عزیزم ایشون از قبل همین بوده. تا بوده همین بوده نمیدونم شاید شما بهتر آگاهی

با طرز بيان شما كاملا مشخصه كى مقصره نياز به اگاهى از قبل نداره جانم😊خواستم فقط اينو بگم يه خدا هست اون بالاس وقتى سر جهاز ميكوبونى ميبينه و يه روز يه جا كه فكرشم نميكنى جورى ميكوبونت كه تا عمر دارى كمر راست نكنى عزيزجان😊

انسان_ارزوست#  

بله چون خطاب ب من گفتید.  ب هرحال بی فرهنگیه محضه این منت گذاشتن

ابدا قصد بی احترامی نداشتم اگر اینطوری برداشت کردید عذرمیخوام

چون دیدم شما این موضوع مطرح کردید گفتم

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
به خاطر سبک تخیلیش بود😍مثل جنینی که شکل میگیره از یک شکل ابتدایی پیشرفت میکنه و دستو پادرمیاره.کم ک ...

اهااان درست الان فهمیدم😅😅😂

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
ابدا قصد بی احترامی نداشتم اگر اینطوری برداشت کردید عذرمیخوام چون دیدم شما این موضوع مطرح کردید گفت ...

نه عزیزم من اشتباه برداشت کردم. 

🌺حرفتون کاملا صحیح بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دقیقا مثلا من بارها تو روم گفتن ولی نشد یه بارم بگم دختر خودت فلان انقد ساده بودم😞

یکی از دوستان من همزمان با من ازدواج کرد تورسمشون فقط خرید لوازم پلاستیکیه آشپزخونه بود انقدر هم بهش احترام میزاشتن و اون رو برای خرید وسایل میبردن و نظرشو میخواستن خانواده همسرش من دهنم باز مونده بود

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم