2777
2789
عنوان

بخیه زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 62 پست
نه عزیزم باید بشوری سزارین که 8لایه پارس دکترمیگه هرردز دوش وجای زخمابلیدشسته بشه.. ولی حتما بعدش سش ...

اخه من شنیده بودم اصلا نبایدبه زخم آب برسه وگرنه خوب نمیشه

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
 ای واییییییی خودش چی میگه؟؟؟ برو پیششش یا یه دکتر دیگه هم برو 

میگ اگ این دفعه بازبشه دیگ بخیه نمیشه همینتوری بازمیمونه مثلا پیش چه دکتری برم ماما یامتخصص

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من اصلا تو تشت ننشستم فقط با یه محلول ضدعفونی کننده گیاهی که دکتر داد خودمو میشستم و با سشوار خشک ...

میشه اسمشوبگی من بخیه هام خیلی عمیقه نمیدونم بدردم بخوره یانه

میگ اگ این دفعه بازبشه دیگ بخیه نمیشه همینتوری بازمیمونه مثلا پیش چه دکتری برم ماما یامتخصص

ماما که نه نری برو پیش جراح و متخصص زنان 

خاک تو سر دکترت شکایت کن ازش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
۲۰روزه زایمان کردم بعداز ۱۵روز دوباره بخیه کردن الان دوباره گوشتام فاسدشدن ولی بخیه هاسرجاشونن

شاید دکترتون کارش خوب نبوده که عفونت کردین نمیدونم والا ! کاش ب یه دکتر بهتر مراجعه کنید 

فمنیست. 
عزیزدلم سشوارکن حتما زیادم تو بتادین نشین

ببخشی عزیزم ازواژنم خیلی عفونت میاد قرص ام میخورم ولی قطع نمیشه کلی آمپول انتی بیودتیکم زدم ولی خوب نشد

ببخشی عزیزم ازواژنم خیلی عفونت میاد قرص ام میخورم ولی قطع نمیشه کلی آمپول انتی بیودتیکم زدم ولی خوب ...

من سزارین بودم روزچهارم بلندشدم کارکردن بخیه هام داشتن بازمیشدن گوشتش داشت معلوم میشد دیگه چندروز کارسنگین نکردم ومرتب شستم وسشوارکردم خوب شد

کپسول چرک خشک کن خوردی؟ 

اره دارم میخورم امپولم زدم داکسی سایکلین داده بامترونیدازول

من سزارین بودم روزچهارم بلندشدم کارکردن بخیه هام داشتن بازمیشدن گوشتش داشت معلوم میشد دیگه چندروز کا ...

بخیه سز بالاست زیادفشارنمیادتمیزم میمونه ولی پایین محل جم شدن عفونت هست 

من که موقع زایمان هم بخیه داخلی خوردم هم بیرونی فرداشم که به خاطر هماتوم جای بخیه دوباره رفتم اتاق عمل بی هوش شدم و بخیه زدن بعد زایمان کلا انگار عفونت از بدن خارج میشه مثلا تا چند وقت معذرت میخوام بوی تعفن میده.من بتادین میریختم تو آفتابه بعد خودمو آب میریختم بعد دراز میکشیدم و اون محل با سشوار با فاصله خشک میکردم اصلا مهم نیست خشک باشه چون تا یه مدت عادت هستی بعدم بیشتر با سرم شستشو بالارو سوراخ میکردم و آروم شست‌وشو میدادم و بعد سشوار یه پماد ماما بهم داد زدم خیلی زود جای بخیه خوب شد و گوشت هم نکرد آنتی بیوتیکم مصرف کردم و يه قرص که داخلش آناناس داشت دکتر داد کلا آناناس برای زخم خوبه بخور و دکتر خوب برو اگه دکتر خوب باشه بدترین زخم و خونریزی جلوشو میگیره من بافتم خیلی بد بود و هرچی بخیه میزدن پاره میشد تو اتاق عمل با نخ غیر جزبی بخیه زدن