2777
2789
عنوان

تو ایران همه عاشق سفیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 71 پست
هرکی ی جور قشنگ این دیگه سلیقه ایه نمیشه مثلا جلو ی سفید گف سبزه خوبه سفید شیر برنجه😐یا برعکس ادم ...

منم نگفتم خوبن گفتم دوس دارم

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی عروسی یکیو دیدم چن وقت پیش موهاش فرفری سبزه چشماش درشت و مشکی لباس قرمز پوشیده بود رژ قرمز اینقدر خوشگللللل بووووووددد.

خودم سفیدم

صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را😍😁

من فک کردم داری راجع ر رنگ لباس و وسایل و... حرف میزنی. فکرم دور نبود از ذهنیت تو

ولی درستع.‌مدتیه منم هی میگم. تو ایران فقط سفید. بعدش دودی و سیاه.گشورای دیگه اینجوری نیستن. مسخره هست ک تو ایران انقو ماشینا همرنگن.‌سفید فروشش خوبه. سیاه و بقیه رنگا رو دستت موقع فروش میمونن. خیلیا واسه همین از اول سفید میخرن. ولی یکی از دلایل هم اینه ک در ایران‌نمیتونن رنگا رو خوب دربیارن. اینجا اغلب ماشینا داخلیه خوب. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

دختر باید سبزه باشه .. 

چون وقتی سفره هفت سین میچینن واسه زیبایی سفره اشون سبزه میزارن 😍👌😂

فان#  

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
کلی گفتم بقیه ببین 😋♥️ اون تاپیک گفتم الان دعوا میشه😐😂

آهان من فک کردم فقط با منی😂😂😂😂 با حرفت موافقم و اینک هر نوعش خوشگلیا خودشو داره

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
منم با اینکه سفیدم از پسرای سبزه خوشم میاد حس میکنم مردونه تر و جذاب ترن.....ولی از هرچی بترسی سرت ب ...

اره منم اون مردونگی بیشترشون جذبم می کنه 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز