2777
2789
عنوان

بابام خیلی گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 72 پست
خوبه حداقل کنار میای😄

خب ببین من الان دارم با روحیه و جسم متفاوت کنار میام که خیلی سخته جسمم دخترونه روحیم پسرونه 😂

اما درکل سخت نگیر کنار بیا 😉 پشمالو بودن ارزش داره که ناراحت باشی ؟؟؟؟؟ واقعا داره به نظرت ؟ مگه چند بار تو عمرت این لحظه رو تجربه کنی ؟ فقط ی بار 

پس ارزشش رو نداره 

ماسکای مو بر دیگه😐بزنی گوگل میاره

اوایل مامان بابای منم گیر بودن درست شد

مو هامو سر یه دعوا کوچیک کامل کچل کردن مثل تو افسردگی گرفتم الان یکم در اومده بهترم

یهویی_هامون😂# نمیدونم خوانواده چه مشکلی با مو های بلند دارن

سننم زیاد نیست ۱۸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماسکای مو بر دیگه😐بزنی گوگل میاره اوایل مامان بابای منم گیر بودن درست شد مو هامو سر یه دعوا کوچیک ...

واییییی یکی مث من پیدا شددددد

خیلی بده کچل باشی

نمیدونی چ زجری کشیدم تا بلند شدن یذره

ماسکای مو بر خوانگی استفاده کن چند وقت دیگه خودت میبینی مو های زائد و سیبیلات میریزه و کم میشه و تا ...

سابلیمینال آزادی از سمت خانواده هم هست، من دیدم شاخ درآوردم 🤣

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
واییییی یکی مث من پیدا شددددد خیلی بده کچل باشی نمیدونی چ زجری کشیدم تا بلند شدن یذره

اره دقیقا😢

مخصوصا منی که مو هام خیلییییی بلند بود وابسته موهام بودم و اینکه کاملا کچل باشه پوست سر قابل مشاهده باشه خیلی بده الانش خوبه بابا قبلا خیلی ضایه بود

بیشتر فامیل و اقوام اذیتم میکردن در مورد مو هام مسخرم میکردن 

سابلیمینال آزادی از سمت خانواده هم هست، من دیدم شاخ درآوردم 🤣

اره سابلیمینال پولدار شدن ، عوض شدن شخصیت، پیدا شدن اشیا ، خریدن خانه ،کاهش وزن همه چی هست و همشونم واقعیت هستند من چشمام مشکی بود الان کهرباییه

اره سابلیمینال پولدار شدن ، عوض شدن شخصیت، پیدا شدن اشیا ، خریدن خانه ،کاهش وزن همه چی هست و همشونم ...

راست میگی؟ از کجا فهمیدی بهت میاد؟ چقدر طول کشید؟ دیگه چی استفاده کردی؟ از کجا گرفتی سابتو؟ 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
راست میگی؟ از کجا فهمیدی بهت میاد؟ چقدر طول کشید؟ دیگه چی استفاده کردی؟ از کجا گرفتی سابتو؟ 

تو برنامه فوتوشاپ رنگ چشمامو دستکاری کردم بعد دیدم طلایی خیلی بهم میاد کهربایی گرفتم

از کانال تلگرام مهرگان رایگان گرفتم البته باید مراقب باشی تو کانال های معتبر برداری شاید تاکیدات شیطان پرستی توش داشته باشه

اوایل یکم سردرد داشتم بعدش درست شد یه ۶ ماه طول کشید

تو برنامه فوتوشاپ رنگ چشمامو دستکاری کردم بعد دیدم طلایی خیلی بهم میاد کهربایی گرفتم از کانال تلگرا ...

مهرگان همشون معتبره ؟آخه خارجی هم میزاره، یعنی همشونو تست میکنه؟