2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه کار کنم

90 بازدید | 19 پست

بچه ها امروز یه حرفی زد از دستش ناراحت شدم هر چی هم گفت جواب ندادم 

چند بار زنگ زد 

جواب ندادم 

گفتم برا چی زنگ می زنی 

به شوخی جواب داد

*به نظرت آدما برا چی به هم زنگ می زنن؟ که حرف بزنن*

منم گفتم من الان حرفی ندارم 

اون گفت من دارم

ولی من جواب ندادم 

بعد گفت من واقعا نمی فهمم تو الان برا می ناراحتی 

منم گفتم فعلا اشکال نداره ندونی 

اونم گفت من می خوام بدونم ولی من جوابی ندادم

چون اون موقع واقعا عصبانی بودم 

حالا به نظرتون برم بهش پیام بدم و بگم چرا ناراحت شدم(چون الان اروم شدم) یا نه؟

نظرتون رو بگین لطفا

آرمی💜بلینک💗🖤

کی 

جریان چیه 

در کل به نظر من بده بابا دنیا ارزش نداره 

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

منم دیشب همچین گندیو زدم ✋✋✋✋✋

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چه کار کردی؟؟؟؟

هیچی از صبح گوشی به دستم یه زنگی یه پیامی بده 

لعنتی هیچی 

بهش گفتم نمیخوام پیامتو ببینم 

دلم واسش بد جوووور تنگ شده 

😭😭😭😭😭😭😭😭

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
هیچی از صبح گوشی به دستم یه زنگی یه پیامی بده  لعنتی هیچی  بهش گفتم نمیخوام پیامتو ببینم ...

دیگه آدم تو عصبانیت یه حرفایی می زنه که نیم شه جنبش کرد

آرمی💜بلینک💗🖤
مال تو دیگه خیلی شدید بوده😓 

بیخیال بابا خودش سرو کلش پیدا میشه 😁

هیچی از صبح گوشی به دستم یه زنگی یه پیامی بده  لعنتی هیچی  بهش گفتم نمیخوام پیامتو ببینم ...

هر کاری من کردم می گم بهت تو هم همون کار رو بکن😂😂

تو هم بگو اگه کاری کردی😂😂

جدی می گم

آرمی💜بلینک💗🖤
دیگه آدم تو عصبانیت یه حرفایی می زنه که نیم شه جنبش کرد

والا همش تقصیر آرش بود منم دیدم حوصله مسخره بازیاشو ندارم اینجوری گفتم 

هر کاری من کردم می گم بهت تو هم همون کار رو بکن😂😂 تو هم بگو اگه کاری کردی😂😂 جدی می گم

چشم 😅😅😅😅

ولی من فعلا کاری باهاش ندارم 😂😂

می ترسم شناخته بشم😬

اگه خواستی به خودم بگو والا نمیشناسمت🤣

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

سلام 

خوبی 

چیمار کردی 

پیام نداد😁