2777
2789
عنوان

اگه شما همچین خاستگاری داشتین ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل طلاق رو باید بدونی ممکنه عیبی چیزی داره که با این همه خوبی جدا شد از خانمش 

البته اونم باید درباره شما و دلیل طلاقتون باید تحقیق کنه

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
صبر کن کارت تموم شه. منم یه پسرم در وضع تو. البته من 36 ام و دختر 18 من ازدواج نکردم و اون داره عده ...

خب ما هم هنوز صحبت نکردیم منم باید عده بگذرونم .اصلا نمیخاج باهاش صحبت کنم مادرش هم میگه همه جیزبمونه برای بعد از طلاق 

و تنها خدا میتواند مرا قضاوت کند 💙💜
اول کارای طلاقتو انجام بده بعد شما هنوز رسمی متاهل هستین  بعد اینکه اختلاف سنی خیلی زیاده

والاااا

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

عزیزم هنوز شوهر داری و به فکر دومی ای😕 اختلاف سنتیوم  خیلیه یکم فرصت بده به خودت

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
صبر کن کارت تموم شه. منم یه پسرم در وضع تو. البته من 36 ام و دختر 18 من ازدواج نکردم و اون داره عده ...

عجب پس چ جور با هم آشنا میشین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خب ما هم هنوز صحبت نکردیم منم باید عده بگذرونم .اصلا نمیخاج باهاش صحبت کنم مادرش هم میگه همه جیزبمون ...

بله درستش اینه. چون در غیر اینصورت بعدا حس تلخ خیانت تو دل دو نفر پیش میاد

خدایا ما ادعای سربازی امام زمان داریم اما شاید در صف لشگریان دجال هم راهمان ندهند.  کمک کن در این روزهای غریب و در این هوای بشدت آلوده راه را از بیراهه تشخیص دهیم. در روزگاری که فرزندان شیطان بر روی زمین قدم میزنند. در روزگاری که تمام اعوجاجات و کجی ها به اسم مدرنیسم و انسانیت برای ما اینچنین عادی شده. در روزگاری که حلال خدا حرام و حرام خدا جایز گشته. روزگاری که فتنه ها کودک خردسال را یکشبه پیر میکند. روزگاری که انسان صبح مومن از خانه بیرون میرود ولی غروبها کافر به خانه باز میگردد. راستی ما که از کودکی تمام اینها را موبه مو شنیده بودیم چگونه به دام افتادیم؟ اگر ذره ای تردید در دلم بود با دیدن چنین پیش بینی های دقیقی که محقق شد تمام شکیاتم سوخت و خاکستر شد. چطور ممکن است کسی در بیش از هزار سال پیش اینچنین دقیق همه چیز را پیش بینی کند؟ نزدیک ترین فرد نوستراداموس است که البته کتابهای ایشان هر چند سال یکبار در جایی بصورت کاملاااااااا تصادفی پیدا میشود.   آنهم دقیقا چند روز بعد از اینکه توسط شخص دیگری در آن محل قرار داده شد.مثلا وقتی امریکا به ذخایر استراتژیک نفت احتیاج مبرم دارد ناگهان یک کتاب از نوستراداموس یافت میشود که گفته برادران دو قلو را از آسمان بزنید همچنانکه گویا رعد و برق به برج بابل زد.   بعد هم بگویید عده ای تروریست صحرانشین پاپتی با عبور از تمام لایه های امنیتی پنتاگون چنین عملیاتی کرده اند. کی به کی است عایا؟

پیناه بر خدا  دختر خانوم خیلی  کوچکه!! عملا  نمیگم سن پدر ولی هم سن و سال مادرش  هستی استاد😐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عجب پس چ جور با هم آشنا میشین 

اشنایی از طریق یه واسطه بود بعدشم درباره گذشته خودمون صحبت کردیم. اون درباره شکست و طلاقشگفت منم درباره اینکه چرا ازدواج نکردم و چی باعثش شد.

خدایا ما ادعای سربازی امام زمان داریم اما شاید در صف لشگریان دجال هم راهمان ندهند.  کمک کن در این روزهای غریب و در این هوای بشدت آلوده راه را از بیراهه تشخیص دهیم. در روزگاری که فرزندان شیطان بر روی زمین قدم میزنند. در روزگاری که تمام اعوجاجات و کجی ها به اسم مدرنیسم و انسانیت برای ما اینچنین عادی شده. در روزگاری که حلال خدا حرام و حرام خدا جایز گشته. روزگاری که فتنه ها کودک خردسال را یکشبه پیر میکند. روزگاری که انسان صبح مومن از خانه بیرون میرود ولی غروبها کافر به خانه باز میگردد. راستی ما که از کودکی تمام اینها را موبه مو شنیده بودیم چگونه به دام افتادیم؟ اگر ذره ای تردید در دلم بود با دیدن چنین پیش بینی های دقیقی که محقق شد تمام شکیاتم سوخت و خاکستر شد. چطور ممکن است کسی در بیش از هزار سال پیش اینچنین دقیق همه چیز را پیش بینی کند؟ نزدیک ترین فرد نوستراداموس است که البته کتابهای ایشان هر چند سال یکبار در جایی بصورت کاملاااااااا تصادفی پیدا میشود.   آنهم دقیقا چند روز بعد از اینکه توسط شخص دیگری در آن محل قرار داده شد.مثلا وقتی امریکا به ذخایر استراتژیک نفت احتیاج مبرم دارد ناگهان یک کتاب از نوستراداموس یافت میشود که گفته برادران دو قلو را از آسمان بزنید همچنانکه گویا رعد و برق به برج بابل زد.   بعد هم بگویید عده ای تروریست صحرانشین پاپتی با عبور از تمام لایه های امنیتی پنتاگون چنین عملیاتی کرده اند. کی به کی است عایا؟
فقط دارم نظرات و میخونم 😥😥😥😥سرم هوار شدید که

چون  به خودت فرصت نمیدی دختر!

2790
2778
2791
2779
2792