topolooye_ziba مدیر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 22923 عنوان بچه ها بیایید😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 48 پست من حس میکنم دوباره علائم مریضیم داره برمیگرده اصلا نمیدونم چمه تازه بهتر شده بودم😭😭😭😭خدایا کمکم کن چقدر عذاب کشیدمخواهش میکنم بازم دعام کنید داغونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😥😥😥 1400/01/11 | 18:32 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
topolooye_ziba مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 22923 برای عفونت قارچیه.بعد ادرار همش تیکه های سفید میومد.مثل دستمال کاغذی. درمورد عفونت ادرار و مثانه چی ... الهی شکر که خوب شدید.التماس دعا دارم ازتون🙏🏻🌹
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4926 الهی شکر که خوب شدید. التماس دعا دارم ازتون🙏🏻🌹 ممنون عزیزم.انشالله که مشکلتون برطرف شه و همیشه تنتون سالم باشه الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
گلیییییی1393 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 6199 اولا شوهرتو بگو حداقل ۵ روز عنبر نسارا دود بده چون تو خوب بشی اون خوب نشه بازم برمیگرده برای خودتم ... شما پیش طب سنتی رفتین یا از کسی شنیدین؟بعد مورد دو و سه،مقدار هر کدوم چقدر باید باشه؟
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4926 شما پیش طب سنتی رفتین یا از کسی شنیدین؟ بعد مورد دو و سه،مقدار هر کدوم چقدر باید باشه؟ من از نی نی سایت دیدم و خوندم.همه رو باهم انجام دادم.جوش شیرین نصف نمک نصف اپلیکاتور بعدش سریع اب با سرنگ تزریق کن که مواد خالص نباشه.اویشن هم تقریبا دو سرنگ الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏