2777
2789
سوئد هم خوبه ولی خیلی پول می خواد

بهترین کشور اروپایی و مناسب برای مهاجرته 

ولی اگه هزینش مد نظرته بلژیک و ایتالیا کم هزینه ترن 

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کشور اروپایی و مناسب برای مهاجرته  ولی اگه هزینش مد نظرته بلژیک و ایتالیا کم هزینه ترن& ...

نه بهترین کشور اروپا سوئیس و فنلانده 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟

منم خیلی دوس دارم برم انگلیس یا آمریکا

تا حالا پیش کسی نرفتم که اطلاعات جمع کنم.

انگلیسی و فرانسه رو هم بلدم.

ارشد ادبیات انگلیسی هستم

لیسامسم عمران بوده.

خوابم میاد همش😐
منم 1 ساله تو خیالاتم دارم اونجا زندگی میکنم 

👌🏻👌🏻😢 امیدوارم به واقعیت تبدیل بشه 

شکوفه های درخت ماگنولیا، توی واشنگتن دی سی الان باز شده چقدره قشنگن 😍

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
آینده اینجا خیلی مهمه . فکر کنم در نهایت سوریه حتی بدتر از سوریه و افغانستان بشه خیلی نزدیک شدیم به ...

نه میگم چرا نمی تونی بری

نه بهترین کشور اروپا سوئیس و فنلانده 

😂😂😂😂

منم کلی تحقیق کردم برای هدف من سوئد مناسبه 😁😁😁

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
منم خیلی دوس دارم برم انگلیس یا آمریکا تا حالا پیش کسی نرفتم که اطلاعات جمع کنم. انگلیسی و فرانسه ...

خب انگلیس برو چون امریکا که الان خیلی سخته می خوای تحصیلی بری؟