2821
2789
سوئد هم خوبه ولی خیلی پول می خواد

بهترین کشور اروپایی و مناسب برای مهاجرته 

ولی اگه هزینش مد نظرته بلژیک و ایتالیا کم هزینه ترن 

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کشور اروپایی و مناسب برای مهاجرته  ولی اگه هزینش مد نظرته بلژیک و ایتالیا کم هزینه ترن& ...

نه بهترین کشور اروپا سوئیس و فنلانده 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟

منم خیلی دوس دارم برم انگلیس یا آمریکا

تا حالا پیش کسی نرفتم که اطلاعات جمع کنم.

انگلیسی و فرانسه رو هم بلدم.

ارشد ادبیات انگلیسی هستم

لیسامسم عمران بوده.

خوابم میاد همش😐
منم 1 ساله تو خیالاتم دارم اونجا زندگی میکنم 

👌🏻👌🏻😢 امیدوارم به واقعیت تبدیل بشه 

شکوفه های درخت ماگنولیا، توی واشنگتن دی سی الان باز شده چقدره قشنگن 😍

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
آینده اینجا خیلی مهمه . فکر کنم در نهایت سوریه حتی بدتر از سوریه و افغانستان بشه خیلی نزدیک شدیم به ...

نه میگم چرا نمی تونی بری

نه بهترین کشور اروپا سوئیس و فنلانده 

😂😂😂😂

منم کلی تحقیق کردم برای هدف من سوئد مناسبه 😁😁😁

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
منم خیلی دوس دارم برم انگلیس یا آمریکا تا حالا پیش کسی نرفتم که اطلاعات جمع کنم. انگلیسی و فرانسه ...

خب انگلیس برو چون امریکا که الان خیلی سخته می خوای تحصیلی بری؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792