2777
2789
منم همش حس میکنم پسره اما انومالی گفت دختره منم حتی اسم بهش انتخاب کرده بودم 

انومالی به من گفت صدرصد پسره ولی دختر شدحس خودمم میگفت پسر ازمایش جوش شیرین وسرکه وچینی ام کلمم انجام دادم پسر نشون میداد

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
انومالی به من گفت صدرصد پسره ولی دختر شدحس خودمم میگفت پسر ازمایش جوش شیرین وسرکه وچینی ام کلمم انجا ...

چند سال پیش ؟سونو دولتی رفتین؟

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال پیش ؟سونو دولتی رفتین؟

سه سال پیش نه مطب خصوصی دکتر معروفی بود

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
سه سال پیش نه مطب خصوصی دکتر معروفی بود

والا من تاحالا ن شنیدم ن دیدم ک اشتباه بشه .اخه فیلم انومالی رو ک بگیری کامل بیضه و اینا توش مشخصه چطور اشتباه کردن!!!!

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩
والا من تاحالا ن شنیدم ن دیدم ک اشتباه بشه .اخه فیلم انومالی رو ک بگیری کامل بیضه و اینا توش مشخصه چ ...

نمیدونم.خواهرشوهرم تا زایمانش گفته بودن دختر دنیا اومد دیدن پسره

عاااااا.یعنی هم از خودت اشتب شده بود هم خواهر شوهرت !!!!واقعا

اره حالا دکترامون فرق میکرد اون چندسال قبل من بود