2777
2789
استرس رو بزار کنار سوره ندیم بخون هرروز توکل بخدا کن

سوره مریم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به ۷ماه باردار نشدن؛ زوده عکس رنگی بدی

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
شوهرم عجله داره نمیدونم چیکار کنم هفت ماه ده یکسالم جلو گیری داشتیم 

۷ماه اصلا زیاد نیس؛ استرس نداشته باش اگر مشکلی ندارین؛ هر چقدر آروم تر باشی زودتر میگیره

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
۷ماه اصلا زیاد نیس؛ استرس نداشته باش اگر مشکلی ندارین؛ هر چقدر آروم تر باشی زودتر میگیره

فقط اخرای هر ماه که میشه عفونت میکنم درد لگن دارم و ترشحاتم زیاد میه

فقط اخرای هر ماه که میشه عفونت میکنم درد لگن دارم و ترشحاتم زیاد میه

دکتر چی گفته بهت؟ عنبر نسا برای ترشحات زیاد و عفونت خوبه

واژینال عسل؛ ناشتا خوردن عسل و سیاهدونه؛ چرب کردن و ماساژ دادن شکمت؛ پیاده روی مرتب؛ در صد باردارشدنت  رو بالا میبرن

واژینال عسل؛ ناشتا خوردن عسل و سیاهدونه؛ چرب کردن و ماساژ دادن شکمت؛ پیاده روی مرتب؛ در صد باردارشدن ...

من قبلا عفونت میکردم ولی پیگیری نمیکردم نکنه لوله هام مسدود شده میشه تو ۱۸ سالگی 

من قبلا عفونت میکردم ولی پیگیری نمیکردم نکنه لوله هام مسدود شده میشه تو ۱۸ سالگی 

اره خب از عفونت میشه این مشکل بوجود بیاد؛ انشالله که چیزی نباشع؛ من خودمم چسبندگی ایجاد شده بعد سقطم