2777
2789
عنوان

در جوار بارگاه ملکوتی اقا علی بن موسی الرضا

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 158 پست
@اعتصامی    سلام ابجی جان شما همیشه با تاپیکاتون بهم ارامش میدید اینجا خیلی ب یادتونم ن ...

ممنونم‌ عزیز جانم.

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانوی حاج خانم😂🌹❤️

ای خدا ینی انقد پیر شدم😁😁

بابا من 20 سالمه همش. 

تو که از من یه قرن بزرگ تری ننه جون😁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
قربونت گلم😙💕 💗💗💗

خدانکنه دورتون بگردم❤

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

استارتر لطفا برای حاجت دل دوستان دعا کن @ردمنا   @ردپای_تو   @پری_کوچولو۲۴ &nbs ...

ممنون عزیزم، 😍 خیلی خوشحال شدم. دیشب داشتم عکس حرم رو نگاه میکردم. گفتم میشه بطلبی بیام. الان ذوق دارم صدام رو شنید. ان شاءالله حاجت روابشید.🙏🌺

استارتر، فاطمه هستم ممنونم میشم از طرفم سلام بدید به آقا و برا حاجت قلبیم دعا کنید. آقا خودش میدونه حاجتم رو. زیارتتون هم قبول باشه. حاجتروابشی.🙏🌺

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خدانکنه دورتون بگردم❤

😚😚❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
@mp74     @manimah     @moon74     @نیلوفرانه1374   &nb ...

اعتصامی جان منو یادت رف تگ کنی😢😢😢

🤣🤣یک قرن... بشین بینیم باو# 😁 مگع همه ی حاج خانما پیرن🤧🤧☹️☹️

پس چی که... اینجور که تو حساب کردی من حاج خانمم😁شما حتما یه نسل از من بزرگ تری دیگ 😇😇

برو_بینیم_باو# 😁

😒😒😬😬😒😒😒😒❤️

😝☺️😝☺️😝

😂😝😂😝😂😝😂😝😂😝😂😝😂😝😂😝😁❤️

😆😛😆😛😆😛😆😛😆😛😆😛

😆😛😆😛😆😛😆😛😆😛😆😛

یع کاری نکن تاپیک بزنم برات ریش بذارم عروس خانماااا😅😅🤧🤧🧐🧐🧐خوبه واسع دامادم لاک بزنم😆😆😆🤪🤪🤪از خدایا دوستتتت دارم وقتی بخواد احترامو کنار بذاره بترس🤧😆😆🤪🤪😂😂😂❤️

@یه_دختر_باهوش   @asclepius   @ملی_بلاااااا   استاتر برا دوستای قشنگم دعا ...

جییییییغ

من غش🤧😍

میسی فداتشم💜💜💜💜💜💜

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜