2777
2789
عنوان

خواستگار خارجی دارم هورا😈😈😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 79 پست
پریروز یکی تاپیک زده بود که دوتا خواستگار خارجی دارم. کدومشو انتخاب کنم. ماهم فکر کردیم رفته در خونه ...

قرار بیاید ایران

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
پریروز یکی تاپیک زده بود که دوتا خواستگار خارجی دارم. کدومشو انتخاب کنم. ماهم فکر کردیم رفته در خونه ...

من بودم که خب بله یکیشون حضوری ملاقات کردم از شخصیتشم خوشم اومد  

🍀STAY

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خارج یعنی کجا؟ کانادا هم خارجه پاکستانم خارجه

دانمارک

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
کدوم کشوره حالا؟

دانمارک

شوهری که تو بازی مجازی پیدا بشه    

این همه دختر با کلی رسم و رسومات ازدواج کردن نصف بیشترشان مطلقه هستن وای  بحال ازدواج اینشکلی 😐🤦‍♀️

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
وایی یعنی چی عجب ادمی بوده :/

میدونی بنده خدا  مال افغانستان بود..

درحالی ک ب خواهرم گفته بود ایرانیه

بعدش زنگ زد خیلی معذرت خواهی کرد  خواهرمم گفت اگر میگفتی برام مهم نبود  ولی چون اومدیم و نیست شدی دیگه راهی نذاشتی و کات

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
نه این دیگ رو پوستیه😂🤣

😂😂😂

پز.دادن.کار.غلطی.است#  

این بهتره

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

25

😂😂😂 پز.دادن.کار.غلطی.است#   این بهتره

عزیزم من الکی نمیگیم حرفت اصلا برام مهم نیست 

دانمارک

عزیزم حتما در اینده خبرشو بده و منم تگ کن !

خیلی بعید میدونم ک بیاد

انشالله ک بیاد ولی بنظرمن تقریبا محاله.

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...