2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ارزشی نداره با این مرد زندگی نکن

بچه دارن عزیزم نمیشه فوری حرف ازطلاق بزنه

الان اتفاقا باید بروی شوهرش نیاره چون فقط و فقط روشون بهم بازمیشه

ولی برای سبک شدن و حال بهتر باید مشاوره بره و درددل کنه

باهیچکس درمیون نذار استارتر هیچکس،نه خانواده نه دوست فقط برو مشاور که غریبه هست

این که دختره میدونسته واقعا خیلی ستمه 

دوست من مدت ها با اقایی بود ۲۴ ری هم پیش هم بودن و صحبت میکردن قول ازدواج هم داده بود 

تهش بعد چندین ماه مرده گفت زن دارم 

خیلی شدید عاشق شده بود کلا زندگیش نابود شد هنوز هم که هنوزه نتونسته کنار بیاد 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
مامان🥺

جانممممم😂

همین الان @avakin این جمله رو تکرار کرد😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
الهی بگردم عزیزدلم غصه نخور😔

فقط موندم چه گوهی بخورم دقیقا از همون تاریخ یهو رفتارش با من و بچه عوص شد وخیلی خوب شد و هی ابراز علاقه می‌کرد انگار تازه به خودش اومده امافکر اینکه بایکی دیگه  بوده با یکی سک. س داشته احتمالا...... داره دیوونم میکنه... از یه طرف دوست دارم بگم همه‌چیو بهم بگه اما الان رابطه امون باهم خیلی خوبه و میترسم همینکه پشیمون شده و برگشته میترسم همه چی به فنا بره

اگه یه زن این کارو کنه آیا بازشوهرش میاد با سیاست برخورد کنه که جذبش کنه‌.؟😴😴😴😞😞

دیگه دیگه ،متاسفانه اینجا ایرانه، منم اول جمله گفتم اگه میخواد جدا بشه، ولی متاسفانه خیلی از خانما به هزار دلیل نمیتونن ،شرایط شو ندارن مجبورن بسازن ،پس بهتره حداقل از این فرصت استفاده کنه ،شاید شوهرش دیگه اشتباه نکنه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
فقط موندم چه گوهی بخورم دقیقا از همون تاریخ یهو رفتارش با من و بچه عوص شد وخیلی خوب شد و هی ابراز عل ...

هیچی نگو عزیزم به روی خودت نیار،اینقدر بهش محبت کن که دیگه مدیونت بشه نره سمت کسی

خیلی خیلی سخته میدونم ولی بخاطر بچه تحمل کن

فقط موندم چه گوهی بخورم دقیقا از همون تاریخ یهو رفتارش با من و بچه عوص شد وخیلی خوب شد و هی ابراز عل ...

حتما برو مشاور خوب ببین اون چه راهی بهت پیشنهاد میکنه

اینجوری فقط خودخوری میکنی و داغون میشی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙