2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوده سوره یاسین خیلی حاجت میده قرآن خدا واضح و روشنه دیگه مغربی مشرقی نداره اینا چیه در میارید از خو ...

عزیزم از خودمون در نمیاریم چرا بعضیا اینجا تا فقد ندونسته  حرف بزنن 

عزیزم این دعایی ک منم میگم همش از قران منتها یاسین و همراه با کلی آیه های قرانی دیگه 

یسری از دعاها شرایط خودشونو دارن قواعده خودشونو دارن برای حاجت روایی یاسین هم یسری ختم های مخصوص خودشو داره که حالا احتمالا دعای یاسین مغربی از اون دسته باشه 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
عزیزم از خودمون در نمیاریم چرا بعضیا اینجا تا فقد ندونسته  حرف بزنن  عزیزم این دعایی ک من ...

اگه قرار بود چیزی بهش اضافه بشه یا ازش کم بشه خود خدا ایتکارو می کرد 🗻

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
اگه قرار بود چیزی بهش اضافه بشه یا ازش کم بشه خود خدا ایتکارو می کرد 🗻

چمیدونم والا 

وقتی غرق در مشگلاتی دوس داری هر روز هر ثانیه خدارو ب هر روشی که هست صدا بزنی تا فقد کمکت کنه بخدا دیگه امروز سر نمازم گریه میکردم نمیتونم قشنگ نمازمو بخونم خسته ام خدایاااااا

چمیدونم والا  وقتی غرق در مشگلاتی دوس داری هر روز هر ثانیه خدارو ب هر روشی که هست صدا بزنی تا ...

تو فقط صداش بزن اون می شنوه ولی گاهی جواب نمیده تا زمانش برسه من یکبار درگیر یه حاجتی بودم ۴ سال افسرده و خسته فقط گریه کردم و زاری هرجی ختم و چله و دعا و ثنا که بگی انجام دادم.یه بار یکی از همکارام بهم گفت حالا یه چله بردار به این نیت که این خواسته رو فراموش کنی و اینکارو کردم شاید باورت نشه ولی دیگه اصلا بهش فکر نمی کردم و ۲سال گذشت تا حکمتش رو فهمیدم و فهمیدم خدا چقدر دوستم داشت که حاجتم رو نداد 

الآن ۵ ساله هر روز و هر شب خدا رو شکر می کنم که منو به خواستم نرسوند که اگه می رسوند عزیزترین کسم نابود میشد🗻

تو فقط صداش بزن اون می شنوه ولی گاهی جواب نمیده تا زمانش برسه من یکبار درگیر یه حاجتی بودم ۴ سال افس ...

بخدا ن کسی میتونه کمکم کنه ن خودم سر در میارم که چرا انقد بلاتکلیفم نه خراب میشه همه چی نه درست میشه اصلا یه اوضاع چرای دارم که دیگه دارم کسخول میشم ولی ته دلم همش ارومه ولی امشب میگم نکنه این ارامش دلم الکی باشه 

مطمئن باش همین آرامشم از طرف خداست 

نمی دونم مادر هستی یا نه اگرم نباشی حتما دیدی که مادر طاقت غصه خوردن و کوچکترین ناراحتیه بچشو نداره خودم بارها تجربه کردم که پسرم چیزی می خواد که واقعا اون موقع براش بده یا خطرناکه مثلا گلو درد شدید داشت و بستنی می خواست هر چی گریه کرد دلم خون شد و بهش ندادم خودم گریم گرفته بود براش اما سعی کردم با چیزای دیگه سرش رو گرم کنم خدا هم در برابر بنده هاش همینطوره مادر چیه؟خدا خالقه ماست حتی خالق حس مادری پس ببین اون چه حالیه وقتی ما رنج و درد و غم داریم یه چیزی می خوایم به خاطر خودمون نمی تونه بهمون بده و خودش برامون بی قراره هی میگه بنده من صبر کن اینو اگه بهت بدم حالتو بدتر می کنه بیشتر عذاب می کشی اما ما هی گریه می کنیم و خواهش و التماس خوب نمی فهمیم دیگه اونم دلنازکه یه آرامشی ته دلمون میذاره که طاقت بیاریم🗻

امسال ۱۹ ماه رمضان یادت باشه یه نامه حاجت بنویس برای خدا بزارش زیر یه قرآن، من برای یه حاجت همین کار کردم بعد که حاجتم برآورده شد رفتم سراغش جالب بود حتی اون صفحه ای که زیرش نامه م بود خوندم مربوط به همون حاجتم بود

بعد از هر نمازت سه تا صلوات بفرست بعد آیه و من یتق الله یجعل له مخرجا و.....تا لکل شی قدرا   

بعد سه صلوات

سوره طلاق 

برو معنیش را هم نگاه کن خیلی آرام بخشه میگه هرکس به خاطر خدا گناه را کنار بذاره و تقوا پیشه کنه خداوند راه خروج براش باز می کنه و از جایی که گمان نمیبره روزیش میده و هرکس به خدا توکل کنه پس او برایش کافیست.....

یه موقعی به خاطر یه مسائلی  آرامش ازم گرفته شده بود خواهرم بهم گفت این آیه ها با خودت بخون مدام می خوندم واقعا آرامش می گرفتم 

امسال ۱۹ ماه رمضان یادت باشه یه نامه حاجت بنویس برای خدا بزارش زیر یه قرآن، من برای یه حاجت همین کار ...

میشه بهم یاداوری کن خودمم یادم هست حتما اینکارو میکنم 

بعد از هر نمازت سه تا صلوات بفرست بعد آیه و من یتق الله یجعل له مخرجا و.....تا لکل شی قدرا  &nb ...

سوره طلاق رو هم خوندم عزیزم اره خداییش از وقتی تصمیم گرفتم نماز بخونم وقتی دلم میگیره فقد سرنماز حالم خوب میشه گفتم خدایا دلم نمیخواد جلوی کسی کم بیارم اشک بریزم پس انقد صبورم کن که فقد پیش تو دست دراز کنم و اشک بریزم خداروشکر نشکستم تا الان با همه سختیا و مشگلاتم فقد تا میرم سر نماز دلم میخواد زیاد بمونم انقدری که دلم اروم بگیره