2777
2789
من یکیو میشناسم چند روز پیش پنجمین ازدواجش بود 

ایشون دعا نویس اختصاصی دارن 🤣🤣🤣🤣🤣

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم یه چیز دیگه دارن

😰🙈🙉🙊

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

آخه یه خانوم می شناسم ازدواج سومشه با یه مردی که سه تا بچه داره و زن داره ازدواج کرده

آقا هم از خانواده سرشناس و شغل مهمی داره 

خانم اول و بچه هاش ول کرده به امون خدا رفته با زن جدیده

خب چندتا ازدواج مشخصه یا خودش مشکل داره یا  طرفهای ناجور و جذب میکنه

یکی از فامیلای زنداییم سه تا ازدواج کرده به خاطر مشکل روحی که داره

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
والا ما ک فقط خودمونیمو خودمون درگیر مغزیمونم از بین بردن پشمای بدنمونه نه عشقو عاشقی😑😂

پس اونم چون کسی نیست بی خیالش شو بزار بلند بشه چه کار داری خودتو خسته میکنی و دغدغه ایجاد میکنی برای خودت

پس اونم چون کسی نیست بی خیالش شو بزار بلند بشه چه کار داری خودتو خسته میکنی و دغدغه ایجاد میکنی برای ...

یک سرگرمی خدا واسم گذاشته بزار باش خوشحال باشم بابا چی کار داری😂😂

بعدشم مگ خودم آدم نیستم دل ندارن دوست دارم وقتی لباس می‌پوشم بدنم بدون مو و صاف باشه😑🤤

💜I'M AN ARMY