2777
2789
عنوان

التماس دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 107 پست
آخی عزیزم من همش کارم شده گریه هفته 36 هستم نگرانم خیلی من البته این بچه را ازحضرت علی اصغر گرفتم ...

آره منم خیلی گریه میکنم ،اما بعد به قولت میگم خدا داده خودش هم نگهدارش هست ان شاءالله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم حتما قابل باشم ،منم خوندم  بخوریم یعنی آخه خیلی گرمه زردیشون بالانره ؟ یا باعث زای ...

آخه شنیدم گشادی بطن مغز از سردیه

من امروز دکتر بودم گفت مشکلی نیس حداکثر نرماله 

گفت ژنتیکیه

ولی من باز نگرانم

آخه شنیدم گشادی بطن مغز از سردیه من امروز دکتر بودم گفت مشکلی نیس حداکثر نرماله  گفت ژنتیکیه ...

آره منم خانم ها تو نی نی سایت خوندم 

آره چون تازه 36هفته عددش ده بوده 

من بیست نه هفته سونوگرافی دادم ده بود ،همش میترسم بالاتر  رفته باشه خدایی نکرده ،توکل به خدا  

آره منم خانم ها تو نی نی سایت خوندم  آره چون تازه 36هفته عددش ده بوده  من بیست نه هفته س ...

منم دقیقا36هفتم و 10.7 نوشته قطر عرضی لترال ونتیکل 

ولی دکتر خیلی ریلکس میگفت چیز مهمی نیس 

تازه بند ناف یه دور دور گردن نی نی منه 

ببین چه استرسی من دارم

منم دقیقا36هفتم و 10.7 نوشته قطر عرضی لترال ونتیکل  ولی دکتر خیلی ریلکس میگفت چیز مهمی نیس&nbs ...

یعنی باید سزارین بشی ؟

حرکت هاش چجوریه با بند ناف دورشه ؟

برای من نوشته بطن جانبی مغز حداکثر نرمال 

ان شاءالله توکل به خدا ،من روزی که سونوگرافی رفتم طول سرویکسم کم بود استراحت مطلق باید ادامه میدادم خیلی ناراحت شدم از لحاظ روحیه ای هم ،بعد با خودم فکر کردم خدایی نکرده قسمت خدا نباشه طول سرویکسم زیاد بود اما مثلا وقتی صلاح خدا نباشه برای بچه اتفاقی میفته ،دیگه گفتم ان شاءالله صلاح و قسمت خداست که صالح و سالم بغلش کنم ، من فقط وظیفم استراحته دیگه توکل به خدا 

ان شاءالله که سالم و صالح به حق این ماه عزیز بیان بغلمون

خواهش میکنم هستید  شما تجربه دارید ؟ برای شما عددش چند بود آزمایش تورچ هم دادید ؟

بله تا موقع زایمان نمیشه هیچ کاری کرد. از من آزمایش تورچ رو بعد زایمان گرفتن و کاربردی هم نداشت البته. برای دختر من تا 29 رفت بالا

هنوزم میشه عاشق بود...
بله تا موقع زایمان نمیشه هیچ کاری کرد. از من آزمایش تورچ رو بعد زایمان گرفتن و کاربردی هم نداشت البت ...

یعنی تو بارداری ویروس های تورچ گرفته بودید ؟

بعد زایمان جواب آزمایش تورچ تون چی بود ؟

تو بارداری تا 29 بالا رفت ؟