2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هستم باردار الان 

تا جایی که من میدونم بله مگه این فقط آزمایش خون واسه بارداری نیست ?خوب خانمی اگه آزمایش بارداریه که بسلامتی بارداری  به منشی دکترت زنگ بزن خواهش تمنا کن زودتر بگه بگو استرس داری نگرانی  

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
تا جایی که من میدونم بله مگه این فقط آزمایش خون واسه بارداری نیست ?خوب خانمی اگه آزمایش بارداریه که ...

میگم بهشون ممنون

حس قشنگیه ببینی عشقت شده همسرت  

تشخیص بارداری از روی عدد بتا بستگی به رنج آزمایشگاهی دارد که در آن آزمایش داده اید و این که از چه روشی استفاده می کنند. اما به طور کلی اگر عدد بتا زیر ۱۰ باشد، بارداری منتفی است، اگر بین ۱۰ تا ۵۰ باشد، فرد مشکوک به بارداری است. اما اگر بالای ۵۰ باشد، بارداری مثبت است

احتمالا بارداری عزیزم رنجی که براتو زده انگار مشکوک به بارداریه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...