2777
2789
من ٢٨ روزم طبق برنامه دوره تخمك گذاريم از ٦ بوذ كه  يك شنبه اوجش بود ولي من هروز در اقدامم نميد ...

این نظر شخصی منه که تو طب سنتی هم هس من به رابطه هر روزه اعتقاد ندارم هم اینکه هیجانش کمه که خیلی میگن در لقاح تاثیر داره دوم اینکه اسپرم ها تعدادشون کم میشه من خودم ۴ روز یبار و بعضا ۵ روز یبار بود حالا شما بیشتر میخواین هفته ای دوبار انجام بدین ...من ماه دوم اقدامم باردار شدم قبلش پلی کیستیک بودم...

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این نظر شخصی منه که تو طب سنتی هم هس من به رابطه هر روزه اعتقاد ندارم هم اینکه هیجانش کمه که خیلی می ...

من خوب از اول ازدواج كلا هفته اي ٥ بار رابطه داشتم واسمون عاديه

این نظر شخصی منه که تو طب سنتی هم هس من به رابطه هر روزه اعتقاد ندارم هم اینکه هیجانش کمه که خیلی می ...

پس پلی کستکت چیشد منم پلی کیستکم سه سال اقدامم 😢 ماهی ک حامله شدی چن روز ی بار اقدام داشتی؟

پس پلی کستکت چیشد منم پلی کیستکم سه سال اقدامم 😢 ماهی ک حامله شدی چن روز ی بار اقدام داشتی؟

ماهی که حامله شدم همون ۴ روز یبار یا ۵ روز یبار...من دو ماه دوفامد خوردم بدون اقدام...بعد اونم که دیگه نخوردم و اقدام کردم  دوماه دوران پریود خیلی از خودم مراقبت کردم و گرمی موضعی همیشه میذاشتم یه پک هسته خرما دارم همش میذاشتم رو بحاری میذاشتم رو شیکمم استراحت کردم حموم نکردم خرما و سمنو و سیب و بادام هر روز میخوردم، چن روز پریود لبنیات نمیخوردم ولی بعدش میخوردم...دو سه بار هم بعد از روز سوم پریود با روغن سیاه دانه رحم و تخمدان هامو چرب میکردم خوب و نیم ساعت ماساژ میدادم ...خشک ماساژ نمیدادم روغن زیاد میزدم چرب ماساژ میدادم از زیر پیرهن همیشه یه تاب پوشیدم که پهلوهامو بپوشونه گرم باشنو...درضمن اینارو در حدی انجام میدادم که خسته نشم و استرس نگیرم ینی ریلکس هر چقدر توانشو داری ...ماه اول استرس داشتم ولی ماه دوم قصد بارداری نداشتم میخواستم ماه بعدش بعد پریود اقدام کنم که اونم پریود نشدم

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
مبارکه عزیزم خیلی ممنونم😍

فدات عزیزم مرسی